Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkopana.na.amen

boze.ale sie wkopałam.poszłam do okulisty

Polecane posty

Gość jhajdh
Olewasz temat lekarza. Na bank Cię nie będzie szukał po adresie. Gwarantuje Ci, że w dupie ma to czy odbierzesz soczewki czy nie. Kup soczewki przez neta i koniec tematu. A co z tą matką? Dlaczego będzie się na Ciebie drzeć. Nie rozumiem tego. Ona jest zdrowa psychicznie czy nie?

Gość 3/10..
no ale ostatnio coś nudno to podniosę do 4/10

Gość wkopana.na.amen
czyli juz nie iść??tylko ze one są juz zamowione na mje imie i nazwisko,maja moj numer telefonu i to troche glupio,a jesli pojde to moze mnie ojebać za moją matke?albo mi ich po prostu nie wydać??albo pofatygowac sie i isc do mojego domu albo wyslac jakies pismo zawiadamiające??boze,chyba bede codziennie przegladac skrzynke pocztową czy cos nie przyszlo :(:(:( albo moze powiedziec moim rodzicom osobiscie,moze ich zna :(:(:(?boze........... 😭 jestem idiotką 😭

Moim zdaniem recepcjonistka nie powinna sie doczepiać. W końcu to nie rewolwer żebys sobie krzywdę zrobiła :p

Gość no i wyszło
trafiłas na głupiego służbiste i tyle mam 30 lat i czytam ciebie jak siebie sprzed lat po pierwsze nie musisz tam wogóle wracac !!! tak robia dorosli gdy nie są zadowoleni z usług nie ida dwa razy do ''partacza'' swoim zachowaniem stracił klientke prawa rynku a ty olej sprawe , nie musisz tam wracac ,zostałas zbadana wiesz jaką masz wade wzroku i teraz zamów sobie soczewki przez neta ot cała filozofia

Gość wkopana.na.amen
wyglądał ze nie ma w dupie,taki nadwrazliwy się wydawał :( i ciagle gadal ze jestem za mloda.wlasnie!!!!!!!!!!skasował mi 50 zł za wizyte,a juz nie moge odebrać soczewek????????? jakim prawem???przeciez jak ma sie ukonczone 16 lat to mozna w jakims stonpniu decydowac o swoim zdrowiu,np przy leczeniu na raka itp,juz nie jestem ubezwłasnowolnionym dzieckiem.w tym wieku moge tez isc na prawo jazdy z tym ze pod opieka starych rowniez :O to o co chodzi? tylko wiecie,głupio mi tak bo juz zamowilam te soczewki,NIE ZAPŁACIŁAM ZA NIE!!,ale są zamowione i co,zostaną tak w tej recepcji??chyba odbiore i powiem ze matka pracuje,ale boje sie że to się wyda :( kurwa ! bo moja matka tak jest psychiczna.w podstawowce robila mi dzikie awantury za 4,a reszty nie chce mi sie przypominac.ale czesto mowia z ojcem "ciesz sie ze masz zdrowy wzrok" :O a wcale nie mam.i wole ich trzymać w tej słodkiej nieswiadomosci :O odpowiadając na poprzednie pytania tak mam chore relacje w rodzinie,ale co mam z tym zrobić?nie zmienię.i to nie jest provo

Gość no i wyszło
to nie ma znaczenia ze są zamówione na twoje nazwisko poinformuj ich meilem ze rezygnujesz nie podawaj powodu nie musisz

Gość mieciu z klatki
pij sok z marchwi i cwicz oczy

Gość pytanie ktore zadałąs
pytanie "czy on może mi nie wydać tych soczewek" padło 9 razy. Twoja matka jest pojebana i wkurwiajaca, ale widze ze jaka matka taka natka i ty jestes identyczna. W koło wojtek powrtarasz to samo ;/ wstretny bachorze

Gość jhajdh
NIE MUSZISZ ICH ODBIERAĆ, NIKT DO CIEBIE NIE ZADZWONI ANI NIE WYŚLE ŻADNEGO PISMA. DOTARŁO?

Gość wkopana.na.amen
poszłam tam dlatego,ze znajoma w moim wieku rownież tam chodzi,tylko że ten facet zna ją od dziecka :O wiec moje nawine myślenie ze moze mi sie tez upiecze. a tu na wejsciu niespodzianka,ze jestem za mloda i czy rodzice wiedzą :O i czy sie zgadzają na soczewki :O i dlaczego nei przyszli ze mną :O a ja powiedzialam ze matka pracuje,i ze po co miala ze mną isc skoro nie jestem juz malym dzieckiem,a on na to potem zebym przyszla z matka je odebrac:O

Gość wkopana.na.amen
nooo dobra :O ale uspokoiliscie mnietrochę DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!

Gość wkopana.na.amen
ale jestescie pewni?????????czyli moze mi je wydać???jak ich nie wyda to będzie to niezgodne z prawem??to prywatny gabinet.to ma jakies znaczenie? sproboje mysleć racjonalnie :(

Gość wkopana.na.amen
może mi je wydac nawet bez matki???i co wtedy z ta potencjalna nauką?? domyslam sie,ze "nauka wkladania soczewek" to tylko pretekst i manipulacja,zeby mnie tam znowu sprowadzić i wyciągnąć kolejne 50 zł??????tak sie domyslam przynajmniej.mamnadzieje ze mi je wyda,bo jak nie to nie wiem co zrobie.tzn wiem,zamowie przez internet,ale nie chce zeby ktos o tym wiedział.

Gość wkopana.na.amen
i tak PANICZNIE sie boje,ze matka lub ojciec sie dowiedzą.naprawde :O przed chwila matka wrocila do domu i bylam przerazona ze ona juz wie,ale nic nie wie,NA SZCZESCIE.ale boje sie ze ojciec wie....chyba serio odwołam na maila.bo on tez kazał mi zamowic okulary,ale ich nie zamowilam bo nie mam pieniedzy a po 2gie i tak nie bede ich nosic....czyli mowicie ze najlepiej to odwolac??a moze jednak isc??bo ten zaklad niestety nie ma swojej strony.a moze poprosilabym znajoma zeby mi je odebrała,czy to by nie przeszło??

Gość no i wyszło
dziewczyno uspokój się czy do ciebie nie dociera ze nie masz po co tam iść sama? on tobie tych soczewek nie wyda bo jesteś małolata musi byc rodzic zrozum to w koncu !!! zamów przez net

Gość wkopana.na.amen
no wlasnie o to pytam :O czyli nie isc wogole?albo zlozyc rezygnacje??może zadzwonic i zlozyc wtedy rezygnacje?

Gość jhajdh
Czy wszystkie nastolatki są takie? Bo ciarki mam na myśl, że moja córka też taka mgła by być.

Gość wkopana.na.amen
nie,nie wszystkie ale te ze schizofrenią socjopatią i zabuzeniami emocjonalnymi TAK :O

Gość wkopana.na.amen
to moge tam dzisiaj zadzwonic,przedstawic sie i powiedziec ze rezygnuje z zamowienia soczewek??

Gość wkopana.na.amen
boje sie ze wtedy dowie sie o tym matka :O tzn ze to odwołała.KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :O:O:O:O:O:O:O:O bo chodzi o to,ze wtedy dowie sie o tym okulista i bede miala przejebane

Gość wkopana.na.amen
myslicie ze sie o tym dowie????POMOCY..........nie wiem co mam robic.............azdzwonic tam?nie muszę podawac powodu dla jakiego odwoluje???wtedy ten okulista sie domysli ze matka o niczym nie wiedziala............. :( kurwa .........................

Gość wkopana.na.amen
zadzwonić tam zaraz i odwołać??????powiedziec "dzien dobry,tu x,chcialabym odwolac zamowienie soczewek,dziekuje do widzenia?" tka o ??????????????????????????? MOZE TAK BYĆ???????????CZY INACZEJ????/NIE ZROBIĄ NIC ZA TO?

Gość jhajdh
Dobra to jeszcze raz Ci powiem. Nie musisz tam iść nic odbierać ani odwoływać. Soczewki opchną innemu pacjentowi. Nie martw się o to. Twojej rodziny nikt nie powiadomi. Jedynie do Ciebie mogą zadzwonić z informacją, żebyś przyszła je odebrać w co szczerze wątpię.Wtedy mówisz "dziękuję ale już kupiłam gdzie inndziej" i odkładasz słuchawkę. Nic Ci nie grozi i nie panikuj. Ucz się i szybko wyprowadź z domu.

Gość jhajdh
Jest jeszcze jedna opcja. Skoro masz schizofrenię możliwe, że Twoja matka jest normalna a Twój lęk przed nią spowodowany chorobą.

Gość wkopana.na.amen
dziękuję Ci bardzo 🌼 potrzebowałam z kimś pogadać,jak wyszlam od okulisty to trzęsly mi sie rece ze starchu :(

Gość wkopana.na.amen
nie mam schizofrenii :D zartowalam.moj lek jest uzasadniony,NIESTETY

Gość jhajdh
No mam nadzieję, że się w końcu uspokoiłaś:)

Gość hej77
nie czytalam dokladnie twojego watku ale moze nie wiesz ze soczewki kontaktowe chyba !? daje sie slabsze niz wada, wiec byc moze masz -3 a soczewki minus -1

Gość wkopana.na.amen
czyli mówisz żeby nic nie odwoływać,nie dzwonić i nic się nie stanie?nie zostanę pociągnięta do żadnych kosztów,rozprawy sądowej?nie lepiej byłoby odwołać telefonicznie,czy to wzbudziłoby podejrzenia? on ma tylko mój numer telefonu komórkowego i jestem wpisana w bazie danych :O jest to lekarz prywatny,zapłaciłam za wizytę.zamówiłam dzisiaj soczewki i kazał mi przyjść z matką na rozmowe i po odbiór.rozumiem,że jeśli przyszłąbym sama a powiedziała że matka pracuje,to recepcjonistka nie miałaby prawa mi ich wydać?to -1,5 to naprawdętaka tragiczna wada?bo powiedział że bardzo źle widzę.a przecież ludzie mają o wiele większe wady i żyją.. przepraszam za te pytani :O ale nawet nie mam z kim o tym pogadać.