Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka2233

Włamanie do komputera, odczyt skasowanych wiadomosci z fejsa !

Polecane posty

Gość werka2233

Witam. Czy mozna spisujac cos (nie mam pojecia co, pewnie jakis numer) z mojego komputera włamac się przez inny i na tym innym pojawią się wszystkie wiadomosci jakie pisalam? Przykladowo nawet te skasowane z facebooka? Moj maz wczoraj cos takiego uczynil (rzekomo) i niby u jego kolegi w komputerze (ktory sie podobno na tym zna) wyswietlily sie wszystkie wiadomosci z facebooka, nawet te ktore usunelam 2 miesiace temu !! Czy to mozliwe?Czy po prostu robi mnie w balona? Keylogera na komputerze mi nie zainstalował, bo juz sprawdzala mi kolezanka. Ja sie na tym calkowicie nie znam, ona troche i twierdzi, ze to raczej nie mozliwe, aby mogl odtworzyc na innym kompie nie istniejace wiadomosci, nie majac moich hasel ani nic... Prosze o podpowiedzi

Gość alabala
wkręca cię

Gość regtreew
zostaw dziada bo zdrowo jest popierdolony :D🖐️ całe życie chcesz być kontrolowana? :D

Gość werka2233
wiem ze to jest popierdolone, taka kontrola !!! ale cos, zrobil to i chce po prostu sprawdzic czy to mozliwe, czy w balona mnie robil !!! rzekomo mial mu to sprawdzic jakis kolega pracujacy w policji..

Gość taka jedna co sie nie zna
hasła napewno zna:D bo to żaden problem:D, jeśli chodzi o stare wiadomości na innym kompie zobaczyć sie nie da , musiałby wyciągnąć dysk z twojego .Jak włączył dostęp do twojego kompa z innego kompa wtedy wie co robisz nawet w danej chwili na kompie.

Gość werka2233
jak mogl wlaczyc dostep z mojego kompa do innego? ten kolega mieszka w wiosce jakies 10km od nas. Czxy to moziwe na taka odelgosc jest? i zacznijmy ze spisal ten niby numer o 22 a pol godziny pozniej juz wszystko niby mial

Gość werka2233
RGBW - zadzwonie do kolezanki i sie dowiem, bo sama nie wiem jak to zrobic, a nie patrzylam na to co ona robi, tylko zajmowalam sie domem w tym czasie;(

Gość Godejwa
są fora komputerowe , spróbuj tam zapytać:D tamtejsi hakerzy lepiej cię oświecą.

Gość werka2233
a co do nabrojenia - jedyne co zlego po mojej stronie, to to ze obgadywalam go z przyjaciolka jak sie poklocilysmy i zalilam sie jej, narzekajac na niego ! i go to tak bardzo boli... Ja mysle, ze to raczej normalne, ze kobietki sie miedyz soba zala i narzekaja na swoich facetow w zlych chwilach !!! ja bynajmniej nie potrafie wszystkiego dusic w sobie:(

jasne skasowałaś z facebooka - którego wszelkie info znajdują się na serwerach facebooka - a nie na Twoim kompie a Twój mąż za pomocą magicznego numeru z Twoje komputerka, odczyta sobie te wszystkie wiadomości jakby takie zabezpieczenia miał facebook - że każdy mógłby sobie odczytywać info z serwerów z których korzysta - to dawno nie byłoby tego portalu wiesz, wybacz za szczerość, ale Twój mąż sądząc że uwierzysz w taką bzdurę - obraził Cię musi Cię uważać za totalnego tępaka- serio dlatego najlepiej kopnij go w tyłek

Gość Godejwa
myślę ,że sciemnia:D licząc na to ,że sie dasz wkręcić coś tam mu powiesz, przyznasz się nieopatrznie do zdrady :)

Gość ja jestem:)
mnie tam caly czas opserwuje, podczytuje i chce na mnie nawet patrzec na mnie ale zatykam kamerke :classic_cool: taka jestem sprytna niech ma odrobine uciechy, ze ... widzi co i gdzie pisze dlatego fajnnie mi jest i cieszę sie bardzo, ze wciaz mna sie interesuje :classic_cool:

Gość ,RGBWGB
fora komputerowe nie na wile się zdaja kiedy nie ma sie o tym zielonego pojecia...:(

Gość werka2233
napisalam na trzech forach informatycznych ! Poki co na jednym dostalam odpowiedz o takiej tresci: "Bez hasła jest bardzo trudno korzystać z czyjegoś konta i to nie tylko na FB. No, chyba, że masz męża crackera, potrafiącego łamać zabezpieczenia. Ale istnieje też socjotechnika. Przecież można postawić aparat cyfrowy w trybie nagrywania filmów i nagrać sobie wpisywanie hasła. Mógł też pewnie podejrzeć za pomocą jakiegoś narzędzia, jakie hasła masz zapisane w przeglądarce. Ale najważniejsze jest zawsze to, aby nie było powodu do podejrzeń. " A moj maz hasla na 100% hasel zadnych moich nie ma, poza tym, nawet jakby to jak moglby odczytac te wiadomosci na fejsie, skoro dawno temu zostaly usuniete? ... RGBd - kolezanka w pracy, po 19 ma do mnie przyjechac to dam znac ! A najlepiej wpisz sobie w google "jak sprawdzic czy mam keyloggera" albo zaloz swoj watek na jakims forum informatycznym, tak jak ja to uczynilam. Pozdrawiam

Gość werka2233
co za denny czlowiek ! zaczyna wychodzic, ze po prostu sobie to wymyslil...

Gość ,RGBWGB
werka,bardzo mi pomogłaś,znalazłam keyloggera....dzieki:)

Gość gość
Denna jesteś Ty kobieto!! nie przestraszyłabyś się tylko obgadywania!!! Porobiłaś go zdrowo i teraz się boisz czy nie ma na Ciebie jakiegoś haka! Zeszmaciłaś się i tyle!!!

Gość HAKER1981
Zgadza się! Ciekawe że wszyscy zdradzający mają tak niesamowicie wybujałe pojecie na temat zaufania.... Jak ktoś nie daje powodów do "sprawdzania" go to napewno żaden NORMALNY człowiek nie kopie w komputerze czy telefonie w poszukiwaniu prawdy. Nikt nie lubi być oszukiwany!!!!!!!!!!!

Gość gość
Hej! Znam mega opcje by włamać się komuś na FB :D Można to zrobić programem który jest poniżej: http://chomikui.pl/55628