Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj nie chce juz

Nie chce już być singlem

Polecane posty

Gość oj nie chce juz

Stwierdziłam że bycie singlem się nie opłaca. Może bardziej też zaczęłam tęskić za tą drugą osobą poradzcie mi coś proszę Gdzie szukać tegj bratniej duszy, kiedy człowiek jest nieśmiały i jednak troszkę czasu był singlem

Gość DupaBlada20
a ja to powiem tak: miałąm faceta który mnie zdradzał... non stop trafiałąm na totalnych dupków... a gdzie poznać? wyjść do ludzi:) na koncert, imprezę, tam jest wielu facetów... wystarczy trochę wiary w siebie:) i z niczym się nie spieszyć :) na miłośc przyjedzie czas :) pozdrawiam :)

Wszędzię ale tam gdzię najczęściej są różne imprezy okolicznościowe,koncerty.itp.bo w dużej grupie łatwiej przełamać lody.

Gość stary nigdy nie jest za późno
To długa i wyboista droga przed Tobą. Parę wskazówek: pamiętaj bliskość, przyjaźń, zaufanie buduje się powoli, nie tak hop siup, pamiętaj nic na siłę, niektóre rzeczy powinny przchodzić "naturalnie", bądź sobą, bądź otwarty, szanuj siebie i ludzi wokół, szanuj kobiety, nie szastaj słowami i uczuciami na lewo i prawo, bądź konsekwentny, rozsądny, ciepły, czuły i uczciwy :D. Gwarantuję Ci sukces - tyle, że jak zaznaczyłem - długa i wyboista droga przed Tobą :)

do @ oj nie chce juz która pyta: (...) Gdzie szukać tegj bratniej duszy, kiedy człowiek jest nieśmiały i jednak troszkę czasu był singlem (...) odpowiedż: tak jak mówi ..... (hmmmmm ---> :) .... ) "DupaBlada20" czyli ---> (...) wyjść do ludzi na koncert, imprezę, tam jest wielu facetów... wystarczy trochę wiary w siebie i z niczym się nie spieszyć (...)

Gość stary nigdy nie jest za późno
a z przyziemnych porad: tak jak wyżej, wychodź, organizuj sobie czas. Tylko pamiętaj, jak idziesz do pubu to nie z myślą, że wrócisz z żoną, pamiętaj po co tam idziesz - żeby się dobrze bawić, a żeby dobrze się bawić znajdź towarzyszkę tam, co też przyszła zapewne dobrze się tam bawić - to w 1 kolejności, a jak się okaże fajna to można pociągnąć temat. Pamiętaj: dobra zabawa najpierw

Gość Herr Thomas
w moim łóżku

Gość marcepanowa panna
jak niby poznac kogos z pubie bedac kobieta>w polsce ludzie rpzychodza do takich miejsc ze znajomymi i z nimi tam gadaja

Gość oj hella
A próbowałaś może poszukać takiej drugiej połówki na serwisach randkowych ??? To w sumie dla Ciebie mogłoby być idealne wyjście, zwłaszcza że piszesz że jesteś osobą nieśmiałą

Gość oookolska
Ja mam pytanie, czy na takim właśnie serwisie, ktoś z Was poznał obcokrajowca ? Czy w ogóle jest Waszym zdaniem możliwy taki związek na odległość ? W sumie mówią że miłość nie wybiera

Gość bllunka2
No własnie dlatego jeśli już w realu nie możemy znależć swojej drugiej połówki to być może własnie serwis randkowy będzie tutaj naprawde bardzo dobrym wyjściem, pod warunkiem że trafisz na naprawde dobry serwis.

Niechce zapeszac ale na portalach randkowych udzielaja sie same odpady, prawdziwi omega male ktorzy w realu nie podejda do kobiety.. radze wam odpuscic, wiekszosc z nich to lewaki.

Gość pawwwłowska
Oj nie zgodzę się z Tobą- teraz już portale randkowe nie są te same. Moja przyjaciółka na mydwoje.pl znalazła miłość swojego życia- mężczyznę obcokrajowca. I te świeta są ich pierwszymi.

Gość brednia
zadne wyjscie do klubu ! te miejsca rozpiera chuc i zepsucie... na portalach randkowych 99% to szukanie skoku w bok i generalnie nic powaznego