Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iooooooi

Nierówne wargi sromowe

Polecane posty

Gość iooooooi

Mam nierówne wargi sromowe. Jedna jest większa o jakieś 0,5 cm od drugiej. Zastanawiam się - czy to problem? Czy powinnam się tego wstydzić? Nie współżyłam jeszcze z facetem, ale mam zamiar niedługo zrobić to z moim chłopakiem. Czy on uzna to za normalne?

Gość Znudzona gimnazjalistka
Jasne, że zauważy.

Znudzona- nie pomyślałem że macie ze 13 lat i będziecie się oglądać z zaciekawieniem i że twój chłopak to internetowy specjalista od kształtu cipek... doszkol się z zakresu wyglądu penisa i też będziesz się śmiała.

Rusłan to nie ma sensu się wypowiadać do niej

Gość iooooooi
Martwi mnie to,ponieważ borykam sie z brzydkim zapachem z pochwy.....a teraz jeszcze ta nierówność...sama nie wiem.

pół cm. to jest nic nie będzie ci patrzył na to i w o\góle nie zauwazy tej różnicy

Gość jest ok .
to normalne my kobiety nie jesteśmy tam idealne :-)

Z zapachem idź do lekarza. Być może jest całkiem normalny, tylko tobie wydaje się brzydki. A nierówności nie zobaczy. Z resztą nie będziesz się chyba przed nim rozkraczać w blasku jupiterów...

Eule Uważam że pisanie do ciebie nie ma sensu- bo inteligencja to nie wiek a wrodzona cecha której ty nie posiadasz. A wmawianie dziewczynie że nie zauważy jest tak głupie, jak twierdzenie że dziewczyna nawet nie "zauważy" czy jej chłopak jest np obrzezany :o Nienormalni jesteście, jezeli ona pisze że to bedzie jej pierwszy raz to jej chłopak też pewnie doswiadczony jakoś bardzo mie jest, więc naturalne jest że zechce ogladnąś dokładnie cipke- zwykła ludzka ciekawość..

Gość iooooooi
Próbowałam leczyć,ale jak to lekarze powiedzieli "taka moja natura" Zapach rybi jest nie do wyplenienia...dlatego myślałam,że chociaż wizualnie jest ok.

Gimnazjalistka ile tak naprawdę masz lat?

Chyba że wy uprawiacie sex w nocy po ciemku, to nawet 2cm warg nie zobaczy, cycka też nie mówiąc o tyłku..

Mam 15 lat, a co twierdzisz że w tym wieku to niedorozwój? i kazdy twierdzi że chłopak warg nie widzi, cellulitu też czy nie równych piersi?? jasne..

Ale nie pół cm. różnicy . A dziewczyny sa naprawdę różne i to ma ich dyskwalifikować . Przestań tak pisać. Jeszcze tak w ogóle nie znasz zycia

Znudzona Jestem facetem i dużo starszym od ciebie więc chyba lepiej wiem jak facet myśli co?

Ale czy ja napisałam że on ją wysmieje czy cos w tym stylu? uważam tylko że zauważy ale to chyba nie jakaś tragedia.

Jak można zauważyć 0,5 cm różnicy, zwłaszcza w przypadku czegoś co nie ma regularnego kształtu? :o 🖐️ Dzieci. :o :o :o 🖐️

Tak wogóle to faceci dostrzegają więcej niż nam się wydaje, mnie chłopak pytał o blizne- (dosłownie 2cm ledwo widoczna) która mam z tyłu uda, więc uważacie że nierównych wargi nie zobaczy jej chłopak? ciekawe

iooooooi próbowałaś się moze myś płynem go higieny z kwasem mlekowym . Jak nie to polecam. W każdej aptece kupisz go

Perwersja Jak można zauważyć 0,5 cm różnicy, zwłaszcza w przypadku czegoś co nie ma regularnego kształtu? Dzieci. Chyba ty nie masz regularnego kształtu. Ja mam wargi takiej samej wielkości, i pewnie ponad 90% dziewczyn też ma równe wargi

"Chyba ty nie masz regularnego kształtu." A Ty masz kwadratowe czy prostokątne? "Ja mam wargi takiej samej wielkości, i pewnie ponad 90% dziewczyn też ma równe wargi" Właśnie dlatego jestem za edukacją seksualną w szkole i pokazywaniem dzieciom setek zdjęć cipek i kutasów normalnych ludzi. :(

Perwersja ja też jestem za tym Gimnazjalistka dlaczego nie jesteś w szkole?

Ja nie mam kwadratowych, i nie pisz do mnie ja do ułoma, ale mam wargi takie same ro.wne identyczne_ jasne? I wiem, ze sa dziewczyny które mają duże wargi, a inne prawie wcale ich nie mają ale nawet jak mają duże to są takiej samej wielkości. A poza tym, na zajęciach WDŻR kobieta mówiła, że takie przerosniete wary to prawie zawsze zaburzenia hormonalne, więc to takie całkiem normalne nie jest.

Większość równe? To ty chyba nagich ludzi na jotpegach w necie widziałaś. Ciało ludzkie jest symetryczne, ale nie idealnie. Większość ma wszystko nie dokładnie takie samo z obu stron.

Eule A co się tak dopytujesz, ile mam lat dlaczego w szkole nie jestem? chcesz zostać moja matka adopcujną?! Nie dzięki, nie skorzystam. Uważam że wychodzenie w taka pogode na 4godz lekcyjne to kretynizm.