Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncfvghjkjfdsfghj

wkurza mnie to,ze teraz kazda kobieta, dziewczyna powinna

Polecane posty

Gość ncfvghjkjfdsfghj

nosic rozmiar XS LUB S Rozmiar M lub L to juz grubasyyy

Gość alabala
Ta, nie patrz na to, bo w internecie taką modę kreują zawistne kobiety, nie znam faceta, który narzekałby na panią w rozmiarze M lub L

kto Ci takich głupstw nagadał. przecież firmy mają różną rozmiarówkę. ja np. z jednej firmy noszę S a z innej L. i co z tego :)

Gość lalalala :) la:)
no właśnie - kto powiedział, że powinna? całe życie byłam chuda (w szkole to w ogóle pielęgniarka podejrzewała, że mnie rodzice głodzą ;) ) i jak wreszcie mam rozmiar M to jestem przeszczęśliwa, bo i biust mi się pojawił i kawałek ciałka do przytulenia :) i mi się to podoba i za nic w świecie nie chciałabym być znowu chuda...

Gość szczotkowalnia
te chude wmawiaja innym otyłość żeby lepiej się poczuć po kolejnym rzyganiu :D

lalala ja tez bylam chudzielcem jeszcze w technikum i tez nosilam rozmiar xs coprawda biust jakis tak mialam ale reszta, same kosci przez 3 lata nabralam troche na wadze, nosze rozmiar S-M i najlepiej sie w tym czuje, nie wyobrazam sobie znowu byc sucha klacza ;)

Gość mnfghjkjfdfghk
kazda kobieta powinna miec biust i tylek a nie byc chudzielcem

Gość lalalala :) la:)
:) pamiętam, że jak zakładałam spódniczkę to wyglądałam jakbym miała krzywe nogi - same kości! a mam zgrabne nogi i teraz wyglądają super :) no a jeśli chodzi o piersi - kolezanki się śmiały, że na mnie nawet 70A jest za małe :) a teraz mam 70E :)

Gość jjjttpjtwmmjttttw
czemu panuje takie coś że grubasy obrażają chude a chude grubasy ja jestem szczupła ale toleruje każda sylwetkę ogarnijcie się

sluchaj, tutaj nikt nikogo nie obraza Ty za to juz to zrobilas, nazywajac coniektore grubaskami grubaski to osoby otyle, rozmiar M i L sie do nich nie zalicza