Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WysokaNati

Za wysoka na szpilki :(.Jestem załamana :(

Polecane posty

Gość WysokaNati

Mam 1,74 cm wzrostu i nie mogę chodzić w 12 cm szpilach bo wyglądam jak żyrafa...Czemu życie jest takie niesprawiedliwe?Odkąd skończyłam 16 lat marzę o skróceniu uda i łydki o 4,5 cm.Wtedy czułabym się bardzo komfortowo a nie mieć przez całe życie kompleksy.Mam teraz 22 lata a codziennie jak zobaczę dziewzcynę na obcasie to mam strasznego doła.Nie chcę chodzić w płaskich butach całe życie ;/

Gość dkkdc nh cf s
a czemu ci to tak przeszkadza? Jak masz długie nogi to zajebiście to wygląda

Gość WysokaNati
Całe życie chodzić tylko w płaskich tylko dlatego,że ma się jest za wysoką :(.Przy ludziach an ulicy automatycznie się garbię bo większość jest mniejsza odmnie a +12-13 cm szpilki to już totalna porażka.Ja pier****,chcę być niższa :((.Mój facet ma 1,80 m a nie chcę go zmieniać i nie chcę być wyższa od niego.... ;(

Gość WysokaNati
Całe życie chodzić tylko w płaskich tylko dlatego,że ma się jest za wysoką :(.Przy ludziach an ulicy automatycznie się garbię bo większość jest mniejsza odmnie a +12-13 cm szpilki to już totalna porażka.Ja pier****,chcę być niższa :((.Mój facet ma 1,80 m a nie chcę go zmieniać i nie chcę być wyższa od niego.... ;(

Gość shisholandia
Co ty się przejmujesz, ja mam 176 cm i chodzę i mam to w doopie co kto se tam pomyśli lubie szpilki i tyle, nie będę sobie odmawiać przyjemności chodzenia w nich tylko dlatego, że natura mi nie poskąpiła cm. A jak się faceci oglądają hehe

Gość hjhkioi
A ja jestem kurduplem o wzroście 1,55m i nawet jak ubiorę szpilki 12 cm to jestem ledwo średniego wzrostu :D

Gość WysokaNati
A jak wysokiego masz faceta?

Gość djdnjdfns
haha myślałam, że będziesz miała z 190cm :D ja mam 182cm i właśnie cierpię bo mam odciski od nowych 12cm szpilek :O 🖐️ :P

Gość shisholandia
Mój 182, w szpilkach jestem wyższa od niego, ale to wiadomo, że jestem w butach i nikt na to nie zwraca uwagi, a nawet jeśli to jak wyżej mam to w doopie(buźka)

Gość jejku*
Ja mam 170 i też nie nosze szpilek, bo nie lubię. Nawet jakbym miała 150 cm, szpilek nie nosiłabym. Ale taki obcas okolo 7 cm jest super i tez uwazam, ze jestem ciut za wysoka, choc majac juz 30 lat, mam tez w dupie co ludzie o mnie mysla i jak mam ochote to zakladam. Nie przejmuj sie, czas wyleczy cie z takich kompleksow, to raz, dwa, mam przyjacilke o wzroscie 190 cm - nie narzekaj zatem.

Gość WysokaNati
Mam dłuugie nogi więc jak sobie je skrócę o 4,5 cm to nie będize widać znacznej różnicy.I będę wreszcie bez kompleksów chodzić po ulicy i zakładać wysokie buty bez myśli,że jestem na to za wysoka.... :(

Gość shisholandia
;)

Gość wysika w szpilkach i co
ja mam 180, moj chlopak 195, dlugo szukalam takiego przy ktorym moglabym zakladac szpilki :)

Gość wysoka w szpilkach i co
:D

Gość djdnjdfns
wysika w szpilkach i co -- szukasz faceta pod buty ? :O

Gość raflezja
Przesadzasz. Jak nieco dorośniesz, to zrozumiesz :p Ja mam 31 lat i 177 cm wzrostu (a przy okazji 58 kg wagi :P) i w szpilkach biegam kiedy tylko mam na to ochotę! I w nosie mam co sobie kto o mnie myśli! A źle myślą raczej tylko zazdrosne o moje dłuuugie nogi babska - bo jeszcze nie spotkałam faceta, któremu by się one nie podobały! :D

Gość WysokaNati
Naprawdę moim marzeniem jest BYĆ NIŻSZĄ.Niczego innego tak nie pragnę.CHyba umarłabym ze szczęścia,gdybym mogła być niższa i nosić piękne obcasy bez myśli o moich żyrastwie...

Gość shisholandia
Nie przejmuj się, zrób z tego atut, wskakuj w szpile i chodź w nich z podniesioną głową:)

Gość kosmavela
ja tez mam ten sam problem mam 172 cm wzrostu i tez nie moge chodzic w szpilach a tak je lubie...chetnie zalozylabym 12 cm szpile ale wygladam jak jakas tyka i jeszcze na dodatek mam dlugie nogi jak dla mnie za dlugie tandeta

juz nie szukam :) ale czulam sie zle w towarzystwie duzo nizszego

Gość kosmavela
ja tez mam ten sam problem mam 172 cm wzrostu i tez nie moge chodzic w szpilach a tak je lubie...chetnie zalozylabym 12 cm szpile ale wygladam jak jakas tyka i jeszcze na dodatek mam dlugie nogi jak dla mnie za dlugie tandeta

Gość WysokaNati
Nie wybieram sobie faceta pod wysokość szpilki tylko sęk w tym,że bardzo źle się czuję będąc taką wysoką na ulicy.A w obcasie to już wogóle :/.

Gość WysokaNati
Czasami lepiej iść na operację i pozbyć się kompleksów niż do końca życia się z tym męczyć...

Gość djdnjdfns
was chyba popieprzyło :O od kiedy 172-174 to wysoki wzrost ?? gdzie wy mieszkacie ? w jakiejś krainie krasnoludków ? :D

Gość kosmavela
sory ale 172- 178cm wzrostu to malo?????

Gość WysokaNati
Unikam imprez,wesel kiedy trzeba założyć szpilki.Wtedy jestem najwyższa z całego towarzystwa i czuję się mało kobieca.I jeszcze z niższym facetem o 6cm..Bo 1,74 cm +12cm szpilki=1,86cm

Nati, a Ty dalej swoje :O czytasz, to co piszemy ?