Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WysokaNati

Za wysoka na szpilki :(.Jestem załamana :(

Polecane posty

Gość kosmavela
wiecie co ja ide na wesele w swieta i se zaloze szpile pitole najwyzej wypije troche wiecej i bedzie mi to latac

Gość WysokaNati
Widzę kosmavela,że Ty mnie rozumiesz...Zapewne jeżeli miałabyś kasę to poddałabyś się nieznacznego skrócenia uda i łydki w profesjonalnej klinice?Bo ja byłabym do tego zdolna.Wolę pocierpieć i później cieszyć się z efektów niż codziennie się dołować.Chciałabym mieć po prostu także taki psychiczny komfort...

Gość WysokaNati
Wysoka no i co - tak czytam wszytskie wasze posty.Jestem po prostu chodzącym kompleksem i muszę się wyładować :(

Gość kosmavela
nati nie ma co przesadzac ja czasami jak widze laski wyzsze ode mnie w szpilkach to laduje tym swoja psychike....nie jestem sama to mi satysfakcje a poza tym to musisz sobie to w glowie przetlumaczyc ze ci to tak naprawde nie przeszkadza i przeszkadzac przestanie....operacja??? powiem ci ze myslalam ale po co ???? ile kobiet wkoncu marzy o takim wzroscie???

Gość djdnjdfns
dla mnie wysoki wzrost u kobiety zaczyna się tak od 177cm dla mnie 172cm to jak kurdupel :P

Gość kosmavela
hehe jestesmy nati jak kurduple

Gość WysokaNati
Sęk w tym,że to mi NIGDY nie przestanie przeszkadzać i będę zawsze zła i zakompleksiona...

Gość kosmavela
hehe jestesmy nati jak kurduple

Gość WysokaNati
Ale pomyśl sobie,że pocierpisz trochę ale za to jakie będą efekty-już ZERO zmartwień.Nie chciałabyć ? ;)

Gość kosmavela
nie zlosc sie tylko podziwiaj

Gość kosmavela
nie , nie chcialabym operacji lubie jak sie chlopcy ogladaja jak przejde ulica....dla wielu facetow wysoka = atrakcyjna

sluchaj, a co cie to obchodzi, co mowia inni. jesli tobie sie to podoba, to zakladaj. sama mam 170 wzrostu i nosze buty z obcasami pomiedzy 8-12 cm :)

Gość bbbbbbbbbbb
wiesz co autorko, przeginasz jak cholera. musza byc te 12 cm, co? bo inaczej nie ma zycia. ale masz kurwa problemy! to idz se na te operacje, bo myslisz strasznie kretynsko, i dupy nie zawracaj tu!

Gość WysokaNati
No nie wiem czy facet chciałby,żebyś była w butach wyższa od niego.Dla niego to także niekomfortowe...

Gość WysokaNati
Tam-muszą.Dlaczego inni mogą a ja mam nie móc?Też chcę nosić takie buty-widzę dużo dziewczyn w takich butach i wyższych i wyglądają SUPER.

Autorko i myślisz, że te 5 cm by Cię zbawiło? Nie byłoby wielkiej różnicy. Pomyśl, czy widząc kogoś na ulicy podasz jego wzrost z dokładnością do 1 cm? ja mam 176cm i w szpilkach chodzę. Wyglądam w nich szczuplej i zgrabniej. Fakt, jestem w nich wysoka, ale co z tego. Teraz to pokolenie dziewczyn, które chodzą do liceum mają ponad 180cm - bardzo dużo dziewczyn, widać to jak wracają ze szkoły Koleżanka która ma 153 cm nabawiła się strasznych problemów ze stopami i teraz ledwo chodzi i to na płaskim z musu. Bo pół życia latała w 10 cm szpilkach. bez tych szpilek czuje się niska, brzydka, nijaka i gruba. i np. spódniczki na pewno lepiej prezentują się na dziewczynie 170cm niż tej 150 cm. a fajnie sobie latem pobiegać w krótkiej spódnicze i balerinkach :)