Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz?????:(

Szlag trafil moj plan!

Polecane posty

Na zdjeciach wychodze dosyc ladnie ale w realu istna maszkara ze mnie -niska,grube nogi,brzydkie oczy, oklapniete wlosy. I wlasnie jestem w trakcie odchudzania i regeneracji wlosow(przez spalenie takie mam) pisze z fajnym chlopakiem ale raczej odwagi nie mam zeby spotykac sie z kims z neta od razu... I mielismy sie spotkac ale napisalam mu ze najwczesniej za kilka tygodni bo niby mam duzo zajec i w ogole. I on dzis pisze czy to ja bylam na miescie.Bez zadnej minki ,nic. Kurde boje sie odpisac ale jesli kiedys bysmy sie spotkali czy cos to bedzie wiedzial ze wtedy(czyli dzis)szlam..

poomocy! na dodatek chodze jak kaczka, strzelam glupie miny :( podejrzewam ze sie mijalam z nim ale nigdy nie zwracam uwagi na przechodniow

Gość wodzirej
co sie lamiesz? kazda potwora ma swego amatora

dzieki za określenie, piękna istoto :o no nie wiem w czym,jakas rada co robic? odpisac?

Gość Lolagfhjyujkut
Badz odwazna ;)

Gość 20 gigabajtów to mało
pomogłabym, ale jem teraz pizzę i jestem zajęta

a wy co byscie zrobili? wgl czy mam czelnosc startowac do takiego kolesia?;/

Gość wodzirej
jak jestes gruba, to zetnij wlosy na krotko, tak, zeby bylo widac szyje, wowczas cie wyszczupli jaki masz kolor oczu? zrob sobie kreski na powiekach linerem, nos spodnie rurki i buty na koturnie

nie wyszczuplu bo mam okragla twarz nie lubie krotkich wlosow, czuje sie niepewnie no waze ponad 70 kg do 165 wzrostu wiec troche ciala jest;/ najgorzej z nogami jest....pieknie, teraz to zadnych szans nie mam. :( na pewno bo koles budowa atletyczna, wysoki, eh.. ale co odpisac? jak odpisac zeby hmm nie wyszlo tak ze jestem desperatką ? rurki nosze ale mysle ze mi nie pasuja ;/ dzisiaj jeszcze jak raczej nigdy nie bylam pomalowana tylko blyszczyk i rzesy troche,a poza tym to codziennie podklad ,kreska na powiece,roz..

a kolor oczu mam zielony

może na czas odchudzania nie wychodź między ludzi, jak masz się tak przejmować? :D a tak poważnie... tylko spokój może nas uratować więc opanuj się ;)

a tak na powaznie to myslalam o tym ale niestety nikt za mnie do szkoły nie pójdzie :D Z reszta tutaj też chodzi o między innymi właśnie tą niepewność siebie(wygladam jak ofiara ze spuszczona glowa i kontrolowanymi krokami;p) poza tym chyba sobie juz wkrecam ale gdybym mu sie spodobala to raczej napisałby coś w stylu ' chyba Cię widziałem na mieście slicznotko ' :P moge mu odpisac tak ? " możliwe..a ja Cie nie widziałam nigdzie" moze cos bardziej kreatywnego czy styknie tyle?

Gość wodzirej
faceci lubia kobiety o kraglych ksztaltach, kobiety puszyste sa dobrymi zonbami a chude? tylko na pokazowka uwierz doswiadczonemu mezczyznie

Gość za dużo się przejmujesz
gdybyś mu się nie podobała juz nic by nie pisał następnym razem po prostu ubierzesz się fajniej, umalujesz a w międzyczasie poćwiczysz podietkujesz i będzie ok

hehe dzieki za pocieszajace slowa w tym wszystkim,no moze wyolbrzymiam ale mysle ze tez jest kulturalny ,albo chce sie upewnic czy taka brzydula to faktycznie ja ze zdjecia..

nikt tu jeszcze o slubie nie mysli,,18lat mamy

Wydaje mi się, że właśnie nieco wyolbrzymiasz sytuację. W dużej mierze wszystko i tak zależy od tego czy będziecie się dalej dogadywać czy nie.

ale nie moge zniesc mysli ze moge byc dla niego brzydka:P

Gość za dużo się przejmujesz
no nie, naprawdę, laska już nie wkręcaj sobie schiz nigdzie nie jest napisane że trzeba mieć 50 kilo by podobać się facetom wystarczy że jesteś wesoła, towarzyska, zadbana i masz kobiece kształty

Dlaczego od razu zakładasz, że mu się nie podobasz? To, że nie podobasz się samej sobie nie oznacza, że wszyscy inni mają taki sam gust jak Ty ;) a powiem Ci, że z czasem wygląd nie jest już taki ważny, zwłaszcza im bardziej ludzie się poznają.

70kilka kg przy takim wzroscie to raczej juz nie sa kobiece ksztalty.owszem mam cycki,ale za to nogi jak dwa betonowe slupy.

baunty-ja nikomu sie nie podobam :D

Twoja waga nie jest tragedią, to jest jedna z tych rzeczy, które da się naprawić. Pracujesz nad sobą, odchudzasz się, tak? Więc myśl pozytywnie. powtarzam: są takie rzeczy, które można naprawić, które mogą być przejściowe. I z tego trzeba się cieszyć, co innego gdybyś np. była karzełkiem albo miała jakąś wadę wrodzoną. W Twoim przypadku dużo może jeszcze się zmienić. Słuchaj starszych, wiedzą co mówią :D

wiec co mam odpisac? ale prosze,taK REALNIE pomyslcie;)

w sumie to moze i masz racje :) ale i tak mi wstyd bo poki co to nie jestem 'naprawiona' :P on mial mnie zobaczyc po a nie w trakcie:D

jest powiedzenie : raz kozie śmierć , wiec umuw sie z nim w jakiejs restauracji pod wieczur co nie bedzie tak widzac i zobaczysz ze (nastepne przysłowie ) : nie ocenia sie ksiarzki po okładce:)

Jak tak bardzo nie chcesz się przyznać to udawaj, że to nie byłaś Ty (może tez taka jest prawda, może wydawało mu się, że to byłaś Ty) lub napisz coś w neutralnym stylu, że nie kojarzysz bo wszędzie było Cię tego dnia pełno. Choć ja obstaję przy tym, by wyluzować i nie ściemniać już na samym początku.

Nieee, no nie mogę tak Ci doradzać. Ledwo się poznaliście i już chcesz coś budować na kłamstwie? Z kłamstwem jest jak ze śnieżną kulą, jak to mówią. Skoro jesteś pewna, że się "naprawisz" to wyluzuj, przyznaj, że być może to byłaś Ty, a jak już się naprawisz to najwyżej miło go zaskoczysz. Nie może być tak, że wygląd zaraz wszystko przekreśla, przecież to chore.

Baunty, w tym wieku to najbardziej zwraca się uwagę na wygląd. On nie jest brzydki więc dlaczego miałby mieć kogoś brzydszego od siebie? Poza tym nawet zle bym sie czula z kims dla kogo nie jestem najpiekniejsza na swiecie, tylko jedna z wielu. Więc może mu napisze zgodnie z prawdą tylko jak to ująć? Nerwowa jestem i boje sie,ze jak ochlone to zobacze jaka bzdure napisalam