Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny Gosc

czy po hamowaniu awaryjnym przy 50 km/h bez pasow bezpieczenstwa mozna sobie roz

Polecane posty

Gość normalny Gosc

..walic tak twarz ( oczy ) wyglada jak po uderzeniu piescia !?..chodzi o bliska mi osobe,ktora kilka dni temu miala (niby) wypadek ale wedlug mnie Jestem facetem wyglada to jak po uderzeniu piescia..moze mi ktos doradzi..sa jakies osoby z pogotowia meycznego? pozdrawiam..

Gość Taki karłowaty
Hamowała awaryjnie czy miała wypadek ? Bo to dwie różne rzeczy.

Gość kjeabg
ja ostatnio stracilam przytomnosc i tak walnelam glowa w kant sciany ze rozwalilam oko i wygladalam jakby mi ktos z piesci dal (rozciety luk brwiowy dosc mocno) plus pokazne limo

Gość kjeabg
kiedys jeszcze mialam wypadek samochodowy i wyrznelam okiem w kierownice. tez pokazne limo pod okiem, wiec to calkiem mozliwe ze tez miala wypadek

Gość ja stracilam kiedys
przytomnosc podczas snu. Rzucalam sie w lozku i przypieprzylam glowa o szafke nocna. Obudzilo mnie to, krew sie polala i zamroczylo mnie na chwile dluzsza ppodobno. Ja tego nie wiem - mama mi opowiadala - mala bylam :P Wiec nie trzeba miec niewiadomo jak groznie wygladajacego wypadku zeby cos sie stalo, podczas snu tez sobie kuku mozna zrobic

Gość Smacznego
na moje oko nie miałam wypadek jadąc bez pasów jakieś 40 km/g i puknełam głowa w przednia szybę jak ona mogła puknac okiem?

Gość Normalny Gosc
maly Karlowaty powiada,ze hamowanie awaryjne(bez pasow)- zderzenia nie bylo..