Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatttna

DOSTAŁAM BARDZO DROGI PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY I BOJĘ SIĘ GO NOSIĆ :(

Polecane posty

Gość delikatttna

hej, kobietki:) wiecie jak to jest z nami, z dziewczynami- zawsze znajdą sobie problem;( w dzień kobiet mój chłopak mi się oświadczył:)- w sumie już od roku mieszkamy razem, a znamy się 3 lata zaręczyny były piękne, a pierścionek- jak z bajki! i tu pojawia się problem! pierścionek jest śliczny, drogi... aż mi go szkoda nosić :( w sumie to ubieram się nieładnie- jakieś jeansy, kurtka, balerinki... cały czas boję się, że go zgubię, że coś się stanie- ściągam go do mycia rąk, itd to dokłądnie ten piersionek http://wkruk.pl/product-pol-2308611-PIERSCIONEK.html

Gość do Mał-Gorzatka85
myslalam ze pokazesz jakies cacko za 50000... nie boj sie

Gość kndxghih
tandetny ten pierścionek, wymień go na inny... :-S

Prawdziwy facet daje pierscionek o wartosci 3 pensji minimum:) Tak sie mówi:) A tak szczerze to nie sa jakies kolosalne pieniadze zeby tak sie bac. NPiekny, ale nie sprawia wrazenia jakiegos wybitnie drogiego wiec wrzuc na luz

Szybciej Cio wpadnie do umywalki i staracisz go na zawsze jak bedziesz go tak zdejmowala... ja moj zdjelam przez dwa lata tylko 2 razy. na przeswietlenie reki, bo zlamalam palec i na masazu czekolada.

Piękny pierścionek :) Ja bym się nie bała go nosić, tylko cieszyłabym się. A skoro ubierasz się normalnie to możesz go nosić, przecież nie chodzisz chyba w dresie :D

Gość bezrobocie w polsce a
ponad 4tys za pierscionek to tani, pewnie wypowiedzialy sie takie co maja pierscionek za 150zl

Gość upppus
do górki

Gość nosem w kałuże
nie widziałam,że na kafe tacy zamożni ludzie siedzą:D ja bidna studencina wymiękam.

Gość gość
Ja dostałam 2 pierścionki zaręczynowe. Pierwszy jest z Pandory i jest charmsem na moja branzoletke ,który kupił mi mój narzeczony ale ten właściwy dostałam niespodziewanie. Zrobił to kiedy odbierałam mój tytuł magistra. Wiedział ze mi się bardzo podoba ale nie wiedziałam że mi go kupi bo za 30000 zł. kupił by mi bardzo dobry samochód. Pomimo tego że jest on tak drogi noszę go. I ty tez się nie bój.

Gość O tempora...
Dnia 2.01.2016 o 22:29, Gość gość napisał:

Ja dostałam 2 pierścionki zaręczynowe. Pierwszy jest z Pandory i jest charmsem na moja branzoletke ,który kupił mi mój narzeczony ale ten właściwy dostałam niespodziewanie. Zrobił to kiedy odbierałam mój tytuł magistra. Wiedział ze mi się bardzo podoba ale nie wiedziałam że mi go kupi bo za 30000 zł. kupił by mi bardzo dobry samochód. Pomimo tego że jest on tak drogi noszę go. I ty tez się nie bój.

Ten tytuł magistra to w Pacanowie uzyskałaś? „jest charmsem na moja branZoletke”... 

Gość O tempora...
Dnia 2.01.2016 o 22:36, Ewa3333333333 napisał:

Magistra polonistyki, jak mniemam?

🤣👍