Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużaruża88

Do panów...pomocy

Polecane posty

Gość nie rozumiem cię podszywie:(
tak, najlepiej chodz z nia wszedzie albo w ogole nie wypuszczaj z domu. a gdyby kiedykolwiek miala ochote zapisac sie na kurs samoobrony, to wutlumacz jej ze jesli to zrobi, to stanie sie dla ciebie aseksualna i nie bedzie ci juz stawal.

natomiast mnie rażą wszystkie osoby biorace udzial w bijatyce, czy to chlop, czy baba. w przeciwienstwie do osob, ktore w razie czego stanelyby w mojej obronie, i to rowniez niezaleznie od plci.

Gość taaaaaaaaaaaaa
nie rozumiem cię podszywie:( jesteś beznadziejna, no co za idiotka nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafi, wyciąga pojebane wnioski nie wiadomo skąd, kurwa skąd się biorą takie okazy jak ty, weź sobie amputuj piersi doszyj fiuta i będziesz heja

Gość Kobieta***
ffgggg Zepsuł mi się samochód gdy byłam za granicą. 1200 km od domu.Normalnie to co...laweta, koszty spore , bo w obie strony 2400km . Mąż musiałby po mnie jechać tyle km.... Po co?Na co? Strata czasu i pieniędzy... Wystarczyło,że wysłał mi pocztą nowe kółko od alternatora :-)

nie zamierzam niczego ucinac ani doszywac. bede zajmowac sie tym, na co mam ochote. jak ci sie to nie podoba, to zwal se gruche, od razu poczujesz sie bardziej mesko.

Gość Kobieta***
Tu nie chodzi o to , aby wyręczać go w ,,męskich pracach", ale kiedy go nie ma w pobliżu nie chcę być bezradna

ale przeciez ffgggg nie dopuscilby zebys sama pojechala w taka dluga trase i nagle poczula sie bezradna. rozumiesz - rozsadek i prewencja.

Gość Kobieta***
,,rozsadek i prewencja" a gdy np mąż wyjedzie to kto mi drwa do kominka natnie? Sąsiad? To chyba niezbyt rozsądne, bo trzeba by mu w ramach podziękowania chociaż kawę zaproponować.A co jakby tak się do rana zasiedział?Hmmm...to chyba mało rozsądne he he

Gość Kobieta***
Ale patrząc na to z drugiej strony to mój mąż też powinien być aseksualny.Gdy zachodzi taka potrzeba to on pierze ,sprząta,gotuje ,zajmuje się dziećmi itp

mozesz postarac sie o taki sposob ogrzewania, ktory nie bedzie sprawial ci tyle problemow np. wklad elektryczny. przechytrz swoje slabosci kobiecym sprytem:)

Gość ulkatrulk
te kółko od alternatora to koło pasowe Kobiety na traktory:P

jak moze cie nie podniecac mezczyzna, ktory odciaza cie w pracach domowych i ma swietny kontakt z dziecmi?

to jest jakieś prowo chyba, nie wierzę żeby kobiety były takie głupie. tylko kto jest autorem mężczyzna czy jakaś babka?Może to facet chcący ośmieszyć kobiety albo jakiś małolat...

dziwne wyszlo mi to pytanie.. mialo miec wydzwiek hipotetyczny:)

Gość ffgggg
nie wiem ale wydaje mi się że powiniśmy zagonić baby do pracy na budowie. no do chuja faceci od wieków zajmowali się budownictwem wiec może teraz dla odmiany na 300-400 lat zmienimy się z kobietami

a mi sie wydaje ze kazdy powinien robic to co potrafi najlepiej, a jesli czegos nie potrafi zrobic, to powinien potrafic wykombinowac cos innego w zamian albo zwyczajnie poprosic o przysluge odpowiednia osobe za oplata lub bez. zeby nie bylo takich sytuacji, ze np. kobieta otwiera warsztat bo to lubi i sie zna, a faceci ja bojkotuja.

jak nie ma juz wiecej szowisnistow do wysmiania, to ide spac 🖐️

Gość nosleep27
spróbuj poszukac na tej stronie www.diesel-oil.pl pozdrawiam :)