Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużaruża88

Do panów...pomocy

Polecane posty

Gość Kobieta***
ty jednak jestes glupsza niż myślałam :P kto ci dał prawo jazdy? powinien cie psychiatra p[rzebadać :P

Gość Kobieta***
jak sucho to benzyna, na ropę to by było tłusto. Jedź i zatankuj Pb98

Gość Kobieta***
Kobieta*** ty jednak jestes glupsza niż myślałam kto ci dał prawo jazdy? powinien cie psychiatra p[rzebadać Podszywie takie słownictwo do mnie nie pasuje...mam zasady i nie ubliżam nikomu na forum:-(

Gość dużaruża88
ciasny wiesiek nie takie ale podobne! tylko leżące i się podświetla do momentu aż zmienie bieg i znowu od lewej idzie, zawsze zmieniam bieg jak jest 25 z przodu, np. 250 albo 2500 w każdym samochodzie tak się powinno zmieniać tylko na oststnim biegu może być mniej ciasny wiesiek ale są podobne takie sam kolor podświetlenia

Gość no to lipa
no to ja myslalam, ze zdalam prawko na farcie, ale z tego co widze to ja naprawde potrafie jezdzic...jedz i zatankuj taka jak kolezanka wczesniej napisala, umiesz odpalic samochod? wlacz swiatla tylko

Gość dużaruża88
nie ma tu żadnego mężczyzny tylko same trolle komputerow? no facet takie rzeczy wiedziec powinien mój na pewno by wiedział ale jak zadzwonie to będzie kicha, zepsuje wrażenie, chciałam mu pokazać że sama też potrafie

Gość Ciasny Wiesiek
Bo Twój jest na denaturat. Idę do sklepu bo właśnie podjechałem a o 21 zamykają.

Gość dużaruża88
ja potrafie jeździć dobrze jak taka mądra jesteś pipo to powiedz skąd byś wiedziała gdyby ci nie powiedział ktoś, a może zrobiłaś na początku z siebie idiotkę na stacji i poprosiłaś cepeeniarza a teraz grasz taką mądrą to powieedz po czy to odróżniasz?

Gość no to lipa
trzeba bylo zapytac sie w komisie co najlepiej lac do baku, napewno udzielono by Ci wyczerpujacej odpowiedzi,

Gość dużaruża88
tyle to i ja wiem ale nie pomyślałam poprostu, mówili że trzeba będzie zatankować ale jeszcze śmiało 40 kilometrów można zrobić. Zrobiłam już 56 dalej nikt nie wie jak to odróżnić??? pytanie do facetów, jak podniosę maskę to sprawdzę to jakoś?

Gość hmhm
jak podniesiesz maske bedzie tam karteczka ja jestem blondynka ale ty to niewiem jak rasa!!!!

Gość dużaruża88
nie wyzywaj tylko powiedz gdzie ta karteczka? no jestem blondynką ale nie jestem głupia poprostu nie wiem tego tak jak większość osób na tym forum i wszyscy co się udzielali w tym temacie Męski gatunek wymarł czy to kobiety się podszywają na tym forum a facetów tak naprawdę nie ma?

Gość kobieto !
Spójrz na obrotomierz ! Jak masz do 5000 i od 4500 zaczyna się czerwone pole to diesel. Jak do 7000 to benzyna.

Gość hmhm
karteczka na ktorek bedzie pisalo jaka z ciebie niepowazna istota

Gość draka24
kobieto! kolejny głupek który nie wie a struga mądrego faceta Przeczytaj durniu co napisała wyżej na tej samej stronie, bez kitu wyśmiewacie ją a sami nie macie pojęcia jak to sprawdzić, to typ faceta z wielkim ego...wiem ale nie powiem a ty głupia jesteś bo nie wiesz, a sam nie wie hehehe faceci tacy są, cymbał nie powie że nie wie tylko zmiesza cię z błotem że ty nie wiesz

Gość dużaruża88
zablokowany link vin to numer nadwozia to wiem, ale po ciemku już nie sprawdzę, sprawdzę rano i ci napiszę będziesz z samego rana na kafe?

Gość Ciasny Wiesiek
Jestem prawie całą dobę z przerwami.

Gość dużaruża88
wiesiu to kiedy Ty śpisz? z jakiego miasta jesteś?

Gość dużaruża88
co to oznacza że to jest type r? typ d to diesel a typ r to benzyna? typ lpg to gaz? mam z przodu napisane że to typ r?

Gość touch the sky
popłakałem sie

Gość Ciasny Wiesiek
Jestem z Wawy Typ R to fajna wersja sportowa z silnikiem benzynowym i nadwoziem 3 drzwiowym.

Gość dużaruża88
Wiesiek chciałbys zostać moim facetem? :)

Gość Ciasny Wiesiek
Nie bo nie jestem gejem.

Gość dużaruża88
pieprze podszywy typ r to benzyna? na sto procent?

Gość dużaruża88
to po co sie wypowiadasz na forum dla ludzi? :( A jak w tym samochodzie sie włacza wycieraczki? Bo tą wajchą przy kierownicy to klakson trąbi :(

Gość Ciasny Wiesiek
Tak benzyna. Sercem pojazdu jest 200 konny, dwulitrowy silnik o oznaczeniu i-VTEC. Do systemu zmiany nastawów wzniosu zaworów (VTEC) dodano system VTC - możliwość płynnej zmiany czasów otwarć zaworów - pozwala on na płynną regulację czasów otwarć zaworów ssących w zależności od obciążenia silnika. Osiągi Civica Type-R: 6,8 sek do 100 km/h i prędkość maksymalna nieco ponad 230 km/h Powinien mieć jeszcze czerwone wstawki wykończeniowe.

Gość rhgdfx
kobieto masz Hondę Civic Type r, lej benzynę i jeździj. Twojemu facetowi stanie...powiedz że specjalnie taki kupiłaś

Gość dużaruża88
no ma czerwone wstawki nie wiem czy to wykończeniowe są ale jest biała i ma trochę (malutko) czerwonego. Wiesiek tak się dobrze znasz na samochodach to czmu mi nie powiedziałeś jak to odróżnić? Gościu na komisie mówił że to bardzo przyjemne autko po fabrycznym tuningu i że było mocno zmienione u niemieckiego tunera cokolwiek to znaczyło, samochód naprawdę fajny, nowy, nie zniszczony nic nie zepsute, tylko nie widać końca maski za bardzo