Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

Do wszystkich starajacych sie o dziecko bez rezultatu:)

Polecane posty

Witajcie:):):) Załozyłam ten temat poniewaz chcialam wam podziekowac ze bylyscie zemna w trudnych chwilach i pocieszyc tych ktozy sie staraja o dzidzie bez owocnie. Starałam sie o dziecko 7 miesiecy kazde niepowodzenie konczylo sie powaznym rozczarowaniem gdy widzialam ta jedna kreske az tu wkoncu sie udalo zobaczylam 2 :):) jestem w 2 miesiacu ciazy juz widzialam moja fasoleczke na usg zycze wam z calego serca tego szczescia jakim jest ciaza. Jakbyscie mialy jakies pytania to piszcie powodzenia:)

nie trac nadzei... i nie zalamuj sie w ostatnim miesiacu juz bylam pogodzona ze nie bede w ciazu a tu prosze niespodzianka:)

nadzieja zawsze umiera ostatnia ale i tak mimo wszystko mi cięzko

Mnie bardzo denerwowało jak ktos tak pisal zebym miala nadzieje i zebym sie nie przejmowala ale jesli patrze na to teraz to jest prawda.... trzeba byc dobrej mysli i nie zalamywac sie

troche wstyd sie przyznac, ale napisze ehh uporczywa grzybica, zadne leki nie pomagaja, bralam juz chyba wszystko, najsmieszniejsze jest to, ze robilam wymaz z hodowla i nic nie wykazalo.

ja tez teraz dostalam grzybice lekarz mowi ze to normalne ... w grudniu tez mialam i zostalam wyleczona w 7 dni teraz stosuje Pimafucin i pomoglo

Teraz mam tak, ze jak jade do brata (gdzie jest 2 maluchow) na kilka dni, bawie sie z dziecmi, z bratanica tanczymy, bawimy sie barbie, malego szkraba nosimy po ogrodku, jedziemy na spacer, to kiedy wracam do domu, mam dola przez 2 dni i odczuwam straszna pustke, nie moge sie przyzwyczaic, ze w mieszkaniu jest tak cicho.

Niestety moja grzybica trwa juz 2 lata. Caly czas biore jakies probiotyki itp, pol mojego zycia toczy sie wokol grzybicy,teraz juz przestalam chodzic do ginow, bo zaczeli podejrzewac mnie o chorobe psychiczna, bo ta grzybica czasem na kilka dni ustepuje, potem znow ehhh

ostatnio nawet poszlam juz na calosc z mezem, wlasnie po tej wizycie u brata, on tez uwielbia dzieci i jakos tak nas ponioslo i po tym jeszcze nasilily sie objawy na maxa juz bylam zalamana.

Gość ihhhhhhhhhh
autorko co to jest 7 miesiecy ja staram sie juz 4 rok