Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjolkiiia

praca, co robić pomóżcie , plisssss !!!

Polecane posty

Gość jjjjjolkiiia

jestem na okresie próbnym, praca polega na obsłudze klientów, branża motoryzacyjna jak byłam na rozmowei kwalifikacyjnej to usłysząłma , ze szuka osoby z pomysłami, przyął mnie, bo wydałam mu się otwarta na poczatku było ok, wdrażałam się we wszystko, ale od jakiegoś czasu nie ma za bardzo ofert kupna, siedzę cały dzień i jest jeden telefon dzikś usłyszłam że nie angązuję si e wpracę, ze on liczył ze bede robić coś wiećej, jak moja poprzedniczka, oprócz tego mówi ze za dużo mam pytań, ale ja poprostu nie chce zrobić czegoś nie tak ,więc zawsze się upewniam , z reszra ta branża nie jest łatwa chodzi i to , ze jak tak na prawdę nie otrzymałam żadnych wytycznych na czym ma polegać ta moja pomysłowość, dałam p[omysł na poczatku ze zrobie reklamu, podzwonie, powysyłam maile, to usłyszłam ze nie trezba nie wiem co robić, mama jeszcze półtora miesiąca, ale juz mi się odechciało czegokolwiek, nie usłyszanym w sumie konkretów, nie wiem czy powiedział mi to z sdzansa ze coś zmienie, tak to brzmiało, ale kurcze mógłby powiedzieć czego dokładnie wymaga, mam wrażenie ze sam nie wie chyba jak to okreslić chłopak chce jechać za granice, on w sumie się cieszy, a ja nie wiem co mama robić, czy tu sie jakoś postarać, choć w sumie nie wiem o co chodzi ejmu dokładnie, czy się nastwaić na nową pracę czy na wyjazd

Gość jjjjjolkiiia
poradzcie coś:(

Gość heh to ja mam lepiej
wiesz , chyba z tej pracy nic nie bedzie. Wynika że szef chce żebyś jakims cudem sciągneła klientów, a do tego trzeba byc niezłym marketingowcem co nie jest łatwe , a za jego usługi sie słono płaci ;D. Po co masz sie meczyć skoro nie wiesz tak naprawde czego od Ciebie wymagają co jest ok a co nie..to nie zgaduj zgadula, ciagle beda pretensje a Ty wpadneisz w nerwice. Co do wyjazdu moze sprujcie?

Gość kudłata Adela
zawalcz, pomyśl co mozna jeszcze zrobić, niestety w sprzedaży wylatuje sie za brak wyników

Gość jjjjjolkiiia
ale sam mi mówił na poaczatku ze to nie ebdzie dzwonienie ani nci z tycb rzevczy, ja mimo to zaoferował to, ale on powiedział że nie, wieć o co chodzi? zawalcze, zapytam, postram się , ale sama nie wiem czy to będzie miało sens, pwoiedziłą mi ze nie wie czy dam sobie rade jak wproadzą wiecej asortymentu dodam ze to wszytko robie w języku obcym