Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁŁODA

DO FACETÓW: CO WAS BARDZIEJ KRĘCI WĄSKIE CZY SZEROKIE BIODRA U KOBIET?

Polecane posty

Gość Uroczy Roman
Gdy kobieta ma 90*60*90 to uważacie ją za spasioną ? Nieapatyczną? Noż kurwa, właśnie o takich się tutaj dyskutuje. Mała zgrabna dupka nie jest apetyczna, bo małą zgrabną dupkę to mamy my faceci. Kogo podnieca u kobiety, dupa taka jaka mają faceci ? Jak to gadają najważniejsze są proporcje, a idealne proporcje kobiet to klepsydra.

Gość MŁŁODA
a ja nie sugerowalam sie zadnymi badaniami tylko budowa anatomiczna kobiecego ciala! zaleznosci sa i to dosyc oczywiste a twoje zdanie wogole w tym temacie jest bezsensowne tak jak cala ty

Gość dhdjidis
Ojej tylko mi tu nie tup nozkami z nerwow:D dobra,"milo" sie gadalo ale teraz czas sie troche zabawic 🖐️

Gość Domek
Laski ktore sa bardzo waskie w pasie ( mniej niż 85 cm ) i maja male piersi typu A cechuja sie sylwetką 10 letnich chłopców .

Gość Uroczy Roman
Domek pas to talia, najwęższe miejsce u kobiety.

Gość Domek
Laski ktore sa bardzo waskie w biodrach ( mniej niż 85 cm ) i maja male piersi typu A cech*ja sie sylwetką 10 letnich chłopców . pomyłka

Gość wiosna ah to tyyyy
ja mam 86 cm w biodrach a biust 65E :D i wole miec sylwetke 10 letniego chlopca, niz opaslego wieloryba pelnego tluszczu i celulitu :dd

Marilyn Monroe-kiedyś symbol seksu, pełne biodra, kształtne piersi. Teraz dla wielu byłaby spasioną krową. A szkoda, bo nie miałabym kompleksów.

Gość LPG ROPA GAZ DIESEL
kiedys symbolem sexu byly tez RUBENSOWSKIE KSZTAŁTY :D

racja. A teraz symbolem seksu jest są dziewczyny z sylwetką jak Anja Rubik.

Gość trolololo
a mnie to szczerze JEBIE :classic_cool:

Gość trolololo
j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e j.e.b.i.e

Gość trolololo
J . E . B . I .E . W . A . S

taki typ urody rajcuje mnie na maxa nie szkodzi pomarzyć. www.voila.pl/478/gtue5/

Gość londyneczka1537
Ja mam 95 w biodrach a są kształtne i seksowne, szczupłe uda, w talii 65, biust 87 i nie narzekam :P przy okazji nie mam cellulitu bo o siebie dbam i nie muszę się głodzić jak niektóre :D :P Pozdro ;)

Gość wiosna ah to tyyyy
ja sie nie glodze spaslaki ;d

Gość londyneczka1537
ja mam zajebistą figurkę i każda mi zazdrości :P :D

Gość mati 81
waskie. i tylko waskie.

Gość szisza...:p
ja jestem dosyc wysoka (173cm) mam w biodrach 89, talia 66, biust 85... I jakos moja figura nikomu nie przeszkadza. Moze idealna nie jestem ale za to mam zaje***cie dluugie nogi:p

Gość gość
szerokie

Gość gość
duże biodra i wąska talia

Gość gośćkkk
Zazwyczaj nie udzielam się w debil&nych dyskusjach, tym bardziej "starych jak świat", ale osoba przedstawiająca się jako młoda, ze swoimi dziwnymi, nie popartymi niczym, poza własnymi wyobrażeniami "teoriami" medycynę studiowała chyba w jednym ze swoich urojeń. Co wielkość miednicy ma do mięśni Kegla? Jeśli są dobrze wyćwiczone, to nawet wielkość otworu miednicy nie ma znaczenia. Ale ma on do samej szerokości bioder? To chyba wie tylko chora główka młodej. Chyba biedne dziecko wychwyciło ma wykładzie co chciało i naciągnęło dodatkowo do własnych potrzeb. Dziecinka ma wyobraźnię.

Gość gość
Szerokie biodra kręcą najbardziej.

Gość gość
Faceci wolą kobiety z szerokimi biodrami, ponieważ wiedzą że poczną zdrowe potomstwo

Gość gość
Tylko szerokie biodra. Prawdziwa kobieta ma szerokie biodra!!!!! Meskie biodra maja wyznawczynie nowo mody i feministki. Waski sa aseksowne!!

Gość Qali
Jak się mawia każdy ma swoje widzi mi się ... Osobiście, zawsze kręciły mnie nastolatki/dziewczyny/kobiety z szczupłą, nawet b. szczupłą talią i małą d**eczką - "wąska w pasie ciasno pcha się" dla faceta mega frajda i 99% dałoby się za to pokroić ;) - qalione@o2.pl

Gość gość
Szerokie. Każda dziewczyna która kiedykolwiek mnie pociągała obojętnie czy była wysoka czy niska, ładna czy brzydka, cycata bądź nie miała szerokie biodra. Zazwyczaj też nie była zbyt chuda. Tylko te dwie rzeczy, reszta bez znaczenia. Gdyby jeszcze tylko takie kobiety mnie chciały. Sam jestem dość szczupły.

Gość gość
szerokie biodra

Gość gość
Mnie się ostatnio podobają dziewczyny szczupłe, które mają wąskie biodra. Mała kształtna pupa hmm coś wspaniałego. A co do piersi to najlepsze B lub C. wiosna ah to tyyyy 2012.03.30 Popieram

Gość gość
za mało daliście zdjęć najgorzej jak biodra wąskie jak u faceta, a wielkie ma bary jak u atlety