Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁŁODA

DO FACETÓW: CO WAS BARDZIEJ KRĘCI WĄSKIE CZY SZEROKIE BIODRA U KOBIET?

Polecane posty

Gość wiosna ah to tyyyy
waskie :) szczupla zgrabna pupcia a nie wielkie opasle dupsko z celulitem

Gość MŁŁODA
no wiec studiowalam biochemie a teraz jestem na 5 kierunku medycyny takze wiem o czym pisze,pustych slow nie rzucam ot tak. nie nadaremno mowi sie ze kobieta po porodzie juz nie jest dla swojego mezczyzny tak ciasna jak przed,kosci miednicy sie poszerzaja i kanaly rodne,pochwa sie roszerza,roznica jest ogromna miedzy szerokimi biodrami a waskimi.

proporcje są ważne to fakt byle nie szczapa jak Rubik a w drugą stronę nie baleron jak te Grycanki-)

ewolucja w obecnych czasach sprawia ze kobiety sa coraz nizsze i grubsze chodzi mi o rozwiniete spoleczenstwa w polsce dziala jeszcze efekt ze kolejne pokolenia maja lepsze warunki do zycia i sa coraz wyzsze ale to zmiana jedynie fenotypu a nie genow w rozwianietych spoleczenstwach gzie juz dawnoi sa dobre warunki zywnosciowe kobioety sa coraz nizsze i grubsze i takie tez maja wczesniej pierwsza miesiaczke i pozniej przechodza menopauze do tego sa bardziej plodne a mezczyzni staja sie coraz wyzsi

Gość asdrftg
oczyeiscie ze badrziej sexi sa szersze biodra niz chlopiece bioderka

niekturzy tu pisza o baleronach wiec powiedzcie gadamy ilosci tluszczu na bidrach czy o rozstawie bioder

Gość dhdjidis
Kooorwa studiuje a glupia jak but, teraz widze kazdy moze studiowac.... Pochwa po porodzie w 90% procentCh wraca do swojego poprzedniogo ksztaltu przecie nie zostaje takie wiadro po porodzie :O ale przeciez nie gadamy o biodrach po pordzie wiec co to ma do rzeczy ?? no i na przykladzie.moim i mojej kuzynki moge powiedizec ze kobiety z szerokimi biodrami nie maja "wielkiej" pochwy bo pierwszy raz bolal niemilosiernie i do dzis mam problemy z hmm jazda na ostro bo czujes czasami taki rozrywajacy bol. Ps. Nie przyznawaj si nastepnym razem co studiujesz bo tylko wstyd przynosiszz swojemu kierunkowi.

Gość MŁŁODA
temat jest odnosnie szerokosci bioder a nie o opaslych swiniach i faldach tluszczu. boczki tez istotne tutaj nie sa ale rozstawienie kosci miednicowych! wiec na temat pisac

Gość do młoda
no wiec studiowalam biochemie a teraz jestem na 5 kierunku medycyny takze wiem o czym pisze, no, to moze skoncz wreszcie jeden kierunek raz a dobrze :) i nie kompromituj się w dyskusji, bo mówimy o kobietach które nie rodziły, wiec zapamiętaj , ze nie ma zwiazku miedzy budową miednicy a elstaycznością mięsni pochwy 🖐️

Gość touch the sky
Wąskie i zaokrąglone, na tle reszty ciała są szersze ale nie można ich nazwać szerokimi. Szerokie biodra to duża dupa, duża dupa jest do dupy. Masz odpowiedź. Wąskie, ale proporcjonalnie szersze, a nie jak u 12 letniego chłopca. I masz odpowiedź

takie cienkie rece u faceta nie sa normalne podejzewam ze cos ze mna nie tak najlepiej jakby sie wypowiedzial ktos kto uprawial seks z wieloma kobietami

Gość MŁŁODA
glupia to ty moze jestes nie wnikam w twoj brak inteligencji i spadaj jesli masz zamiar szczekac jak pies. i nie o pochwie tutaj temat ale widze ze nie zakumalas o czym ja wogole pisalam jak widac jest to poza twoj poziom i tok rozumowania

Gość dsdsdssds
i jeszcze w talii jestem węższa przez co moje dupsko wydaje się być

Gość kreca nas takieee
Lopez ma niezły tyłek , ale uda zbyt masywne . Jak dla mnie jest za duża

Gość dhdjidis
Przepraszam al kto napisal z koboety z szerokimi biodrami maja wieksze pochwy ? Ja czy ty?? Idz sobie studiuj jeszcze moze biotechnologie w tym swoim wyimaginowanym swiecie :D

Gość dsdsdssds
kurde ucięło mnie miało być że moje dupsko wydaje się być jeszcze większe :o

Gość rhgdfx
touch the sky dał ci najlepszą definicje tyłek J.LO podoba się tylko babą z grubymi dupami które twierdzą że dupa J.LO podoba się facetą.

k*rwa sam juz nie wiem o czym; chyba o rozstawie?chodzi o to zeby była róznica pomiędzy talią a biodrami a nie sylwetka bez wcięć i wygięć

Gość asdrftg
ja mam szerokie biodra, ladna talie, i wcale nie duzy tylek, maly i zgrabny tepiszcza jedne:)

Gość MŁŁODA
a ile masz w biodrach?

Gość dsdsdssds
przejęłabym się ta opinią gdybyś człowieku nie napisał "facetą" :D ale w tym wypadku nie można Cie potraktować poważnie :D

Młoda, jeśli Ty naprawde studiujesz w ogóle, to ja dziekuję... teraz naprawde największy głąb może studiować :D mam szersze biodra, fajną pupę i wąską cipkę :D wierzyć nie musisz, Twoja teoria jest IDIOTYCZNA!

Gość ssfg
rhgdfx wroc do szkoly bo podstaw nie znasz ...jak mozna nie znac sie na liczbie mnogiej!!!! tepy gl;ucie

Gość wiosna ah to tyyyy
ja mam w biodrach 86 :D i jestem sexy and i know it

Gość kreca nas takieee
Niezgodziłbym sie . Wiekszosc kobiet ktore waza tyle co J.Lo ma znacznie mniej kształtne tyłki od niej .