Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbita szklanka

Jestem pusta...

Polecane posty

Gość zbita szklanka

Nie mam żadnych zainteresowań, nic mnie nie pasjonuje, robienie żadnej rzeczy nie sprawia mi przyjemności... :( W dodatku nie ma na tym świecie osoby, do której bym żywiła jakieś głębsze uczucia (no, może poza wyjątkiem mojej mamy) poza zwykła sympatią - lubię parę moich koleżanek. Nie mam żadnej prawdziwej przyjaciółki, nawet w życiu żaden facet mi się tak na serio nie podobał... Mam 19 lat, w tym roku piszę maturę - nie mam pojęcia na jakie studia mam iść, bo żadnych nie uważam za, chociażby w najmniejszym stopniu, interesujące.

Gość Veronii1990
ja mam podobnie,zero wszystkiego-zero checi do zycia. Czuje sie strasznie otepiala i niewiem co mam juz z tym robic...eh

Gość Veronii1990
ja mam podobnie,zero wszystkiego-zero checi do zycia. Czuje sie strasznie otepiala i niewiem co mam juz z tym robic...eh

Gość zbita szklanka
ja nawet nie tyle, że nie mam chęci do życia ale wydaje mi się, że żyje na jakimś niskim poziomie. Ludzie mają swoje pasje, zainteresowania, mają jakieś cele w życiu a ja jestem jak jakieś zwierzę, jak jakaś niższa forma życia - żyję, bo żyję i całkiem mi się to życie podoba ale jest puste... :o