Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogdb

Czy waszym zdaniem jest sens dbac o siebie pomimo wagi?

Polecane posty

Gość kogdb

Co z tego ze na mnie patrzą, skoro albo nie robia nic(ci kulturalni) albo od razu slysze smiech. Wyrwane z kontekstu ale coś raz od grupki chlopakow uslyszalam o nogach niby nie bylo bnnezposredniuo do mnie ale wiecie..a drugi raz taki chlopak patrzy na mnie i do kumpla cos ze musialby chyba z 2000 kg przytyc... nie wazylam sie z pol roku, przed przytyciem wazylam 68 na 166 wzrostu a teraz to z 75 minimum. Mam wielkie kolo zamiast brzucha i nogi jak balerony, szerokie ramiona.wiosna idzie i juz nie wyurabiam ze jestem mloda a tak wygladam.niestety budowe mam taka ze nigdy nie bede drobna..

Nie masz przecież jakieś mega wielkiej otyłości tylko zwykłą nadwagę... więc dziwią mnie te komentarze tych chłopaków. Jest jakaś tam grupa facetów na pewno, co wolą takie pulchniejsze kobiety, więc dbać o siebie warto nawet tylko dla siebie, dla mnie to oczywiste ;)

no chyba czesto sie myc bo otyli się zapacają i zacierają, stosuj po myciu zasypkę. hahahaha

Gość kogdb
no wlasnie tez za mega gruba sie nie uwazam. ale moze wyczuwaja moj brak pewnosci siebie? a ja akurat sie nie poce, z tym nie mam problemu

"stosuj po myciu zasypkę" - hahahahha! padłam! To jaki problem wziąć się za siebie ? Trochę ruchu kobieto! Nie tylko faceci muszą mieć fajne ciało ;)

Pewnie tak :) Bo skoro źle się czujesz ze swoją wagą, to i sprawiasz takie wrażenie, może nieświadomie schylasz głowę, garbisz się i ogólnie sprawiasz wrażenia takiej "sierotki". Albo trafiasz na niedojrzałych debili ;)