Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

koniec z praco we sklepie

Polecane posty

Mam josz dosac tej obesranej roboty, dosc urzerania sie z grobymi maciorami, dosc urzekania sie zarabiajonc tysionc zlotych za miesionc charuwy! Rzarty sie skaczyly, to jakis asburt! Josz postanowilam, rostwieram wlasny bisnes I tera prosba do was, co rostworzyc, zeby zarobic, a sie nie narobic I zeby pomysl byl pewny, zebym nie splantowala po miesioncu. Czekam na powarzne oferty. Dodam ze zaintrygowac w ten biznes mogie jakies piendziesiont, ewakuacyjnie sto tysiency zlotych.

no tak, pszecie wy jesteście jak te psy kuchaża, sami nie weźmniecie i komóś nie dacie. Po co wam te pomysły jak i tak nie macie kasy żeby coś rostworzyć? Z rszto na pwno jestem z innego mniasta to wam nie zjem pomysła. pomuszcie!!!!!

to nie prowo śmnietanko, ja na prawde chce coś rostworzyć. POdziel się pomysłem, nie bonć żydem.

nie wieże, nie wieże, że nikt z Was nie chce mie nic zaproporcjonować. Pszecierz macie jako tako muzgi co nie kturzy?

Gość nastolatkamama
to Ty Filunia musisz być bardzo oszczedna jak tyle kasy odłozyłaś,albo taki chitrus jesteś:D

nie odłorzyłam, jeszcze jej nie mam, ale jak tszeba bendzie to sie skrenci. to raczej nie problem. Potszeba mi tylko pomysła. Mamo jesteś taka mondra wymyśl cos?

Gość nastolatkamama
Może łańcuszek szczęscia ,albo piramidka.

Gość nastolatkamama
Jeden daje kase drugiemu i tak zbiera sie durniów, którzy będa Ci placic z nadzieja ,że cos im sie skapnie,ale to Ty bedąc na samej gorze dostajesz kase a ci na dole obchodza sie smakiem

ale za co mie to kase dajo? tak za darmochie? tyłka im wystawiać nie bende, wienc jaki w tym sęs?

Gość nastolatkamama
Ja tez sie pogubilam w tym wszystkim ,ale moj mąż kiedys dal sie wciagnac w cos takiego:P

w takim razie niech mi ktos da teraz kasiory. cekam na propozycje,to psześle nómer kąta.

witaj damólko :) czekam na proporcje z twojej strony.

Gość nastolatkamama
A może wróżbiarstwo ...

ale ty mi bendziesz płacic? czy ja ci? o i mósze jósz iść, wymyślcie mi coś mondrego a wtedy oddam jakiś procęt z zysku. czekam na naprawde powarzne oferty. dobranoc moje kochane kalaszotki :*

wruszkuw to je tera pełno u nas, lódzie yb jusz za darmochie chcieli. to sie nie uda.

Gość nastolatkamama
U nas wróżka bierze 150 zł za wróżbe a Ty za darmo..nie bądz naiwna ,zacznij kasować

Gość nastolatkamama
Widzisz Damo...olała nas ,juz chyba nie będę jej idolko:P

nastolatkamama-dokladnie skonczyło się koleżeństwo najpierf fujare zawraca a tera odwraca sie dupo-a wogóle to mi nie odp.na pyt-taka z niej wruszka jak z koziej dupy tromba:-D....pewnie sie wkurzyła ,że bedzie musiała zapierdzielać do 67 w sklepie ze szmatami:-D

Gość nastolatkamama
Ale przecie to nie nasza wina..ja tez jestem ukurwiona ,ale sie nie obrażam na idolki...normalnie:(

Gość nastolatkamama
I tak dobrze ,że to szmaty a nie miesny jakis ...brrr