Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mroźna klara

W tym temacie naśmiewamy się z naszych bratowych ;D

Polecane posty

Gość Mroźna klara

Moja bratowa to kompletna idiotka bez szkoły (jakieś liceum, ale nic specjalnego) mądrzy się jakby pozjadała wszystkie rozumy. Na dodatek gruba jest, ma z 20kg nadwagi :D nie wiem co mój brat w niej widział :O opowiadajacie o swoich..

Gość c rauai
moja to mrożna klara ma jakąś zawodówkę leśną a myśli że jest dietetykiem sama siedzi na dwóch krzesłach a mnie zwraca uwagę na nadwagę , jak spada w nocy z łózka to na dwie strony :P

Gość amnscxjhsabc
Moja to nawet nie była zaproszona na nasz ślub, ogólnie to szkoda słów na ta osobę...

Gość fggggggggggggggg
a ja mam beznadziejna bratowa jest u nas tylko w weekendy ale i tego nie mozna wytrzymac. nic nie robi kompletnie nic. w niczym nie pomaga. jak sie ja o cos prosi to pojdzie ale zaraz musi wracac do swojego syna ktory ma 7 lat i daje mu jesc albo cos. nawet po sobie nie sprzata. uzywa naszych rzeczy bez pytania

Gość Mroźna klara
C rauai, hej 🖐️ co tam u męża, dawno mnie nie odwiedził :D

Gość Ja sie z mojej nie smieje
ale jej nie lubie

Gość amnscxjhsabc
Sorki pomyliłam tematy ;)

Gość c rauai
hej :) dbam o niego nie martw się :)

mysle ze szkola jest niewazna ,bo niewazne czy bedzie po studiach czy po zawodowce to nie zmieni jej charakteru,moja jest po studiach i zzarla wszystkie rozumy jest przemadrzala i brak jej wychowania .

Gość Mroźna klara
Poważnie? Myślałam że nie za dobrze z nim, opowiadał mi ostatnio jak na niego wskoczyłas, gdy sobie smacznie leżał :O

Gość c rauai
ale to z miłości było no a że ciałka mam dostatek to się troszkę poddusił :P ale już jest ok. sinica mu z twarzy zeszła po tygodniu jest dobrze

Gość Mroźna klara
Wiem że szkoła jest nie ważna. Chodzi mi o to że ona skończyła liceum i już uważa się za absolwenta Oxfordu :O i wgl mój brat się przy niej zepsuł..

Gość Mroźna klara
Oj to uważaj bo go polamiesz, on taki chudziutki, nie karmisz mi braciszka ;) ostatnio był u mnie, jadł obiad, zjadł swoją, moja i mojego męża porcję, taki głodny był. Mówił że od 3 dni nic ciepłego w pysku nie miał. Sama jesz a mu nie dasz :P