Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gallaxy79

Historia stara jak swiat

Polecane posty

Gość Gallaxy79

Poznalam go na necie. Bylo spotkanie i doszlismy do wniosku, ze bedziemy sie spotykac na seks. Przez 4 miesiace kilka razy dzienne telefonowalismy do siebie, rozmawialismy, spotykalismy.Podczas kazdego spotkania on placil za hotel, ja tylko wybieralam do jakiego chce isc, a byly to hotele najdrozsze w miescie. Na ostatnim spotkaniu dostalam kwiaty i robilsmy plany na przyszlosc jednak po tym spotkaniu cos sie zmienilo...Napisalam do niego sms, a on oddzwonil, ze jest chory i sie odezwie, jak wyzdrowieje. Minelo, 3 tygodnie zanim to zrobil, mowiac, ze byl 2 tygdnie za granica bo mial pogrzeb w rodzinie. Powiedzial, ze pogadamy innym razem, W tym tygodniu siedzialam na czacie i on sie juz nie odezwal. Tak, tak, wiem, ze to koniec. Wiem, ze to byl tylko uklad na seks ale facet naprawde sie staral i darze go sympatia. Dlatego prosze was o rade, czy wypada napisac mu, ze bardzo sie ciesze, ze go poznalam i ze to byl wspanialy okres w moim zyciu?Bedzie to wielka kompromitacja z mojej strony?

Gość fddfgdfghgh
cieszysz sie z tego ze traktowal cie jak dziwe do ruchania? co za idiotka

Gość oooooo ranyyyyy.l.l
Raczej tak, będzie to kompromitacja. Układ był jasny--sex i nic więcej. Ale nawet wtedy facet powinien miec troche klasy i to zakonczyc z klasą. A nie robic uniki. Odpusc sobie.

Gość
Nie odzywaj się do niego . Potraktował Cię jak smiecia nic wartego

Gość Gallaxy79
Dlaczego od razu jak dziwe? Mam 32 lata,on 35. Dziecmi nie jestesmy.Facet mi sie podobal wiec na co mialam czekac? Na smierc?

Gość nie słuchaj....
zazdroszczą Ci i tyle:classic_cool: fakt ciągnie Cię do niego ;)

Gość nie słuchaj....
już widzę jak skrzą się Twoje oczxy za 50 lat :)

Gość
Ja czego mam zazdrościć takiego romansu ? Zaspokoic swoje potrzeby i nic więcej w zamian mieć

Gość Gallaxy79
ciagnie,ciagnie i to strasznie.Moze i nawet sie zakochalam:P Tylko dzis to zabolalo, jak siedzielismy oboje na czacie nawet bez przywitania, dwoje obcych ludzi...A jeszczeb dwa miesiace temu tak walczyl o mnie bo chcialam odejsc...:(

Gość
Własnie o to chodzi, a wiem jak to boli

Gość Gallaxy79
Jakas Madam: Dobra, masz racje ale ja nie potrafie znalezc faceta na stale, wszyscy oczekuja tylko jednego ode mnie...Nie wiem dlaczego:( Tez marzy mi sie normalny zwiazek, rodzina, dzieci...ale nie wychodzi mi to:(

Gość
Wiesz co rodzinę założyc to musisz być pewna że będziesz znim szczęśliwa . Lepiej niekiedy byc samemu niż mieć męża tyrana i takiego co tylko patrzy żeby dobrze zjeść , przepraszam za słowo wyruchać i nic po za tym . Bo tacy panowie są Ja żałuję tego kroku tylko cieszę się z syna z tego związku i nic po za tym

Gość Gallaxy79
Jakas Madam: Zgadzam sie z Toba. Ale Ty masz syna, czyli cos co daje Ci radosc, Ja nie mam meza,chlopaka, dziecka ...mialam tylko uklad na seks...

Gość
Ale być samotną matką nie jest tak łatwo, a wiele razy jest naprawdę ciężko. Ja ci nic nie doradzam tylko wygaduję się

Gość Gallaxy79
kazdy cierpi na swoj sposob

Nie rozumiem tekstów o traktowaniu jak "dziwkę do ruchania"? Przecież OBYDWOJE czerpali przyjemność z seksu. Co w tym złego? Nie pisałabym jednak do niego bo pokazał brak klasy. Poza tym mam wrażenie, że liczysz, że ten list coś zmieni.

Gość
No ale jak cię siła brał , to juz nie jest przyjemnośc i do tego znęcanie sie równiez

Gość Gallaxy79
Anica: Zgadza sie...tak, nie ukrywam...licze na to, ze cos to zmieni...A w seksie dbal o to, zebym miala przyjemnosc, czekal, tak dlugo jak bylo trzeba...Dlatego, wiem ze nie byl chamem...myslacym tylko o sobie...

Gość nie rozumie jak siedzieliscie
siedzieliscie na czacie jak obcy ludzie? czemu nie zagadałas ,wiedział ,że jestes na tym czacie?

Gość Gallaxy79
Tak, wiedzial, ze jestem...Siedzialam na tym czacie caly dzien, on co pol godziny wchodzil. Ale nie odezwalam sie bo on mi powiedzial w zeszlym tygodniu, jak dzwonil, ze sie odezwie innym razem. POza tym podczas tej rozmowy telefonicznej zapytal sie czy przez te dwa tygodnie jak go nie bylo, czy probowalam sie z nim skontaktowac, Ja powiedzialam, ze nie, bo tak wlasnie bylo...A on na to, ze myslal, ze dzwonilam i dlatego dzwoni.

a to jakis ogólny czat ?mieliscie te same nicki On chyba znowu kogos szuka,mysli pewnie ,ze Ty tez jestes 79 ? rocznik ej masz 31 lat dziewczynko :) Poszukaj kogos na stałe tak dla siebie ,zostaw ta sprawe z tego nic nie bedzie On jest wolnym człowiekiem

Gość Gallaxy79
Na tym czacie sie poznalismy, on na nim siedzi caly czas, czyli od jakiegos 1.5 roku. Ja wchodzilam zawsze na tego czata, jak bylam zla na niego, i chcialam zeby byl zazdrosny. Dzis tez byl taki cel, jednak on nie zareagowal, bo tak to zawsze sie wkurzal, ze siedze i czatuje z innymi...

to wolny facet ?czy żonaty

Gość Gallaxy79
rozwodnik....

Gość Gallaxy79
ale...kiedys go sprawdzilam ( tak,wiem, dziecinna jestem) i on czatowal ze mna choc nie wiedzial ze to ja, i tej kobiecie mowil, ze szuka zwiazku na stale...dlatego mialam nadzieje...

daj sobie spokój zmien nicka .I poszukaj kogos do zycia a nie do sexu . swoja droga odważna jestes :) nie boisz sie jakis choróbsk brrrrr

no,bo tak jest ,że szuka na stałe .Nie wiem czemu nie wbiłas w ten desen tylko od razu umówilas sie na sex?

Gość Gallaxy79
boje sie...za dwa miesiace ide niestety na test na hiv...:(

Gość Gallaxy79
Chcialam kogos na stale, zawsze chcialam ale jemu powiedzialam, ze nie szukam zwiazku bo chcialam pokazac ze jestem twarda kobieta...i taka nowoczesna...a nie matka polka:(

no widzisz błąd ,było mineło ,poboli przestanie .I nie udawaj juz takiej nowoczesnej:) faceci wcale nie lubia takich kobiet ,udawaj niedostępną ,ale dobrze sie pieprz :)