Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hej hej

Nie wiem co robić

Polecane posty

Może to dziwne co napiszę ale mam nietypową sytuację i nie wiem czy ja jestem jakaś pojebana, czy no już nie wiem co pisać.....mam syna 19 letniego, który zrobił dziecko.......tak zrobił dziecko!!! Ja mam 39 i muszę wyjechać z kraju za pracą, do Anglii bo straciłam tu pracę rok temu ( mam studia). Mieszkam w 4 pokojowym mieszkaniu z dziadkami syna i zauważylam, że jak syn do mnie się źle odezwie albo jak mnie nie szanuje to dziadkowie są happy....ale nie w tym rzecz....Widzę że ta dziewczyna syna z moim 3- miesięcznym wnukiem wprowadzi się do mojego pokoju gdy wyjadę do pracy i na dobrą sprawę zostanę bez niczego tu w Polsce, nawet nie będę miała do czego wracać....a muszę wyjechać za pracą....i w sumie nie wiem co robić.....a wlaściwie nie mam wyjścia...

Gość hmmmmm**
no chyba nie chcesz zeby pokój bez sensu stał wolny jak wyjedziesz?? wybór jest zawsze, dokonujesz takiego a nie innego i relacji z synem to nie polepszy, a z dziewczyna na całe zycie będzie zwiazany twoim wnukiem...

Gość ja jestem na diecie wlasnie
jedz i nie patrz na rodzine! a juz szczegolnie nie na rodzicow, ktorzy ciesza sie jak cie syn zle potraktuje :O

Gość głupi pomysł
Co robić? Jechać. A pokój zamknąć na 4 zamki. Synuś jak taki kochany i mądry, niech się na swoje wynosi. To co, pyskować umie, dzieciaka zmajstrować, a postarać się o byt dla rodziny, którą tworzy nie potrafi? Rozumiem, że dziadkowie mają pokoje, syn jeden i Ty jeden. To niech się ta dziewczyna wprowadzi do jego pokoju. A dlaczego masz się usuwać w cień i nie mieć gdzie wrócić? Tego nie rozumiem. Czyje to mieszkanie? Chyba, ze dziadków, to wtedy jedź, wyprowadź się i niech nie czekają na euro od Ciebie, czy tam funty.