Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka puchata

co mam zrobic zeby... pomozcie

Polecane posty

Gość kropeczka puchata

jestem z moim K:* ponad 5 lat. duzo przeszlismy bardzo sie kochamy ale przez ostatnie 4 miesiace ciagle jest cos nie tak. ja nie mam pracy i rozne inne klopoty i mam mysli samobojcze. on ma problemy z kregoslupem ma zasilek chorobowy z ktorego sie nie da wyzyc, mase wydatkow w tym kredyt. musi pracowac na budowie bo by nie mial za co zyc. przez to ciagle sie denerwuje. klocimy sie i w ogole. i tak sie zastanawiam co mam zrobic zeby bylo lepiej? co zrobic zeby chociaz na chwile zapomnial o swoich problemach? prosze pomozcie

Gość kropeczka puchata
no wlasnie co/ nie wiem

Gość kropeczka puchata
no prosze podpowiedzcie cos. prosze

kropeczko.. eh.. znam ten temat. przede wszystkim jak nie ma pieniędzy to są kłutnie.. jak nie o to to o tamto.. Rozmowa, rozmowa, rozmowa.. na spokojnie.. bez krzyków i nerwów.. Jeżeli kochacie się i planujecie razem przyszłość to dla Was jest to dobry moment żeby się "wypróbować" w tym całym kryzysie. Teraz problem jest taki.. kiedyś będzie inny... Myśli samobójcze.. jeśli go kochasz i masz dla kogo żyć czemu takie głupoty chodzą Ci po głowie? Po prostu.. trzeba wziąć się w garść, wierzyć że będzie lepiej i do tego dążyć! Pogadajcie o tym jak wyjść z dołka, myślcie razem.. bo to nie Twój czy jego problem tylko Wasz wspólny. Szukajcie pracy w innym mieście.. jak w tym co mieszkacie nie ma. I co najważniejsze.. wspólna pasja, zajmijcie się czymś poza pracą. Spędzajcie każdy dzień jakby to miał być ostatni dzień świata. Uświadom mu że jest kryzys i musicie razem przez to przejść, powiedz mu że masz doła.. wspierajcie się do jasnej ciasnej bo od tego siebie macie! :) Będzie dobrze.. zobaczysz.. po burzy zawsze wychodzi słońce i tego Wam z całego serca życzę :)

Gość oscar rosen
MUSISZ KONIECZNIE ZARABIAĆ PIENIĄDZE OD TEGO ZALEŻY TWOJA WASZA PRZYSZŁÓŚĆ .

Czemu on się denerwuje? Podaj przykład sytuacji. Masz myśli samobójcze - czy masz depresję? Wiesz, że możesz sobie pomóc jeśli tylko się ZDECYDUJESZ. A wiesz, że jak się zabijesz to zafundujesz mu MEGA traume? Że się będzie obwiniał? Wtedy to dopiero mu doładujesz problem. Może lepiej trochę się podleczyć ....