Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yvibuonimkl;,

powiedzialem kolezance ze jest gruba

Polecane posty

Gość yvibuonimkl;,

a jej sie oczy zaszklily i odeszla. mam ja przeprosic? z jednej strony nie chce bo nie bede przepraszal za prawde z drugiej strony ludzie to slyszeli i nie wiem co o mnie powiedza. co mam zrobic/ jak myslicie?

Gość ghjgghjvfhvfgh
przeprosic,mogles zachowac to dla siebie, nie ladnie postapiles

Gość wiosna ah to tyyyy
cham i prostak jestes

Gość yvibuonimkl;,
ale mam przepraszac za prawde? dlaczego?

Gość zrobiłeś słusznie
chudym i szczupłym wolno wypominać ich braki, grubym nie bo to nietaktowne. hipokryzja.

Gość yvibuonimkl;,
nie rozumiem, czemu mam przepraszac za to, ze w ponure jesienne wieczory za pomocą kleju "Kropelka" doczepiam sobie swinski ogon nad posladkami, na glowe zakladam swiecace rogi made in china i pozeram pudełko zapałek by miec siarkowy oddech ?

Gość gruba bez zludzen
szczuplemu szczuplosc wygarnac ok grubemu grubosc nie, poniewaz gruby w tym kraju ma przejebane gorzej niz murzyn,zyd i talib razem wzieci...

bo majac twarz jak trapez to nie jest wina osoby. ale otylosc to juz tak. to brak kultury zywienia, obzarstwo i zaniedbanie. moze sie zacznijcie wytapiac tlusciochy

Jeśli nie czujesz się winny, nie przepraszaj. Uraziłeś ją i zrobiłeś sobie wroga. Teraz nie zdziw się jak ona nazwie cię przy jakieś okazji (co w/g niej będzie prawdą) jako: - "głupi" - "tępy" - "gbur" I wtedy nie oczekuj od niej przeprosin i nie złość się. Ona też prosto z mostu walnie Ci w twarz co myśli. Tak prosto jak chłop na budowie. Jeśli byś kiedyś chciał zrozumieć czemu miała łzy w oczach, poczytaj o "empatii" , "dyplomacji".

Gość kjijijjj
gruba bez zludzen to przeprowadz sie do USA, tu grubych wiecej niz szczuplych. A i nie maja zadnych kompleksow, ubieraja sie w krotkie spodenki i spodniczki mini, a czasami ledwo potrafia chodzic tacy grubi.

Gość sfdfrfwqr
bez sensu, bo przecież ona WIE ŻE JEST GRUBA wielu ludziom nie wiadomo czemu wydaje się, że grubi nie wiedzą o tym że są grubi i czują się w obowiązku ich o tym informować

Gość fikuśśśś
"nie rozumiem, czemu mam przepraszac za to, ze w ponure jesienne wieczory za pomocą kleju "Kropelka" doczepiam sobie swinski ogon nad posladkami, na glowe zakladam swiecace rogi made in china i pozeram pudełko zapałek by miec siarkowy oddech ?" :D :D O malo sie nie zakrztusilam miskiem zelowym :D

Gość gru bez zlu
ja bym chciala byc chuda,ale nie umiem schudnac, mój mózg chce żrec, a ja chce umrzec

Gość gru bez zlu
ferdynand a ty to jestes luj ktory pewnie ma malego, frustem jedziesz via net i dalej

Gość 34532523
fikuśśś > a wiesz że do produkcji Twojego słodkiego, kolorowego miśka żelowego używa się skóry? właśnie jesz zmieloną skórę z cukrem.

Gość fikuśśśś
Co ty gadasz? Jakiej skory? :O

Gość 34532523
no wieprzowej. Poczytaj na opakowaniu skład: skóra wieprzowa (żelatyna)