Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczenzalamka00

Srednia 1,90 pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość uczenzalamka00

Mam średnio 1,90 jestem w 1 klasie gimnazjum . Szkoda gadać w tam tym roku napisałam test kompetecji na 16 pkt. Dostałam się ledwo do jakieś rejonowej szkoły. Czy jeśli mam 2 dwuje to mam przynajmniej szanse na 2,0? Dodam do tego ,że rodzice nie wiedzą o moich ocenach w tym roku bo na rzadną wywiaduwke nie mogą pujść ,a 28 kwietnia jest wywiaduwka obowiazkowa i juz napewno przyjda. Co powinnam zrobić w tej sytuacji?

Gość Pani Kornelia
weź dziecko się lepiej za naukę,bo widać nawet po ortografii jaka jesteś pusta Współczuć tylko twoim rodzicom że spłodzili takiego śmiecia,naprawdę :o

Gość uczenzalamka00
ale ja nie mam czasu bo mam lekcje spiewu tanca baletu tenisa i jeszcze chce sie zapisac na skrzypce lób klarnet! po za tym duzo czasu sie spedza przy grach komputerowych :)

Gość uczenzalamka00
pozatym dozo wyjerzdzam

Gość hmmmmm**
porozmawiać z kolegami w klasie z wyższą średnią czy nie mogliby ci pomóc w nadrobieniu zaległości i nauczycielami w sprawie dodatkowych zadań, referatów etc które pomogłyby ci poprawić oceny... mogłaby też patrzeć na czerwone podkreślenia to wtedy wywiaduwka napisałabyś przez ó

Gość kulawa barbieee
kiedyś znajdziesz czas na tenis i balet, teraz popracuj and ocenami, bo będziesz kiblować i to nie przez popsutą zapiekankę ziemniaczaną

Gość uczenzalamka00
acha, ale u mnie w klasie ogolnie wszyscy maja tako srednia co ja po zatym to taka szkola gdzie pala bija sie itd

Ale ty rozmawiasz z niewłaściwymi ludźmi. Porozmawiaj z wychowawcą, psychologiem i rodzicami. I TAK SIĘ WSZYSTKO WYDA. Obijałaś się to masz kłopoty. To taka lekcja od życia. Nie wiedziałaś, że Ci co się nie chcą uczyć mają w życiu ciężej? Sama sobie zgotowałaś ten los. To się nazywa DOROSŁOŚĆ i ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Właśnie tego się teraz uczysz. Lekcja będzie bolesna - ale mam nadzieje że skuteczna.

Gość uczenzalamka00
ale za to dozo zwiedzam i umiem calkiem duzo jak na swoj wiek mowic po angielsku umiem juz troche czasu pszeszlego ale jeszcze ni umiem pszyszlego ale to sie naucze i zwiedzilam juz anglie stany kanade hiny japonie holandie czechy litwe slowacje szwajcarie horwacje hiszpanie i jeszcze cos

Gość uczenzalamka00
Od wieku 3 lat juz wyjezdzalam od od 1 klasy mnostwo opuszczalam no ale to nie moja wina ze na nadrobienie jednego tygodnia sa tylko 2 tygodnie

Gość o jezu,
:o

Gość uczenzalamka00
a po za tym to jak juz sobie zaloze ze dzisiaj sie bede uczyc to odkladam to do konca az w koncu o 2 w nocy ide spac nawet nie wyjmujac ksiazki

Gość uczenzalamka00
acha i zapomnialam wspomniec ze jestem dobra aktorka i chce nia zostac wiec w sumie po co mi szkola?!

Gość jejku655656
Ty chcesz zostać aktorką nie umiejąc pisać i czytać? Życzę powodzenia!