Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość grzechuwarta

PORÓD - KATOWICE RACIBORSKA Bardzo proszę o świeże opinie

Polecane posty

Gość grzechuwarta

Witam, jestem w 30 tc i wielkimi krokami zbliża się mój termin pierwszego porodu. Zdecydowałam się rodzić na Raciborskiej w Katowicach gdyż mam lekarkę, która pracuje w tym szpitalu i mam nadzieje, że w razie czego będzie to jakiś plus. Przejrzałam już tutejsze forum i naczytałam się trochę opinii o tym szpitalu ale wszystkie są dość stare. Czy może któraś z Was rodziła tam w ostatnim czasie i wie jak to tak wszystko się odbywa? Czy Panie z noworodków to dalej są takie niezbyt uprzejme i pomocne? Jak wygląda sprawa porodu rodzinnego? Czy mogę sobie tam tak po prostu pójść z ulicy i popytać na oddziale o wszystko pielęgniarki? Jaki szpital zapewnia komfort psychiczny przy porodzie, czy położne są miłe czy się raczej wyżywają na krzyczących z bólu pacjentkach? co muszę zabrać ze sobą niezbędnego? czy któraś z Was ustalała w tym szpitalu plan porodu a jak tak to z kim? Jakie badania i kiedy trzeba przedstawić anestezjologom do znieczulenia ZO? Już sama nie wiem o co jeszcze miałam pytać... :) W razie czego dopiszę później, tymczasem czekam na jakieś Wasze odpowiedzi. Liczę, że chociaż trochę bardziej będę po nich obeznana. Z góry dziekuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować