Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona porzeczkaa

kobiety,nie obwiniajcie się,że nikt sensowny was nie chce

Polecane posty

Gość czerwona porzeczkaa

to nie z wami jest coś nie tak,to konkurencja w Polsce za duża.Wszędzie piękne, bystre dziewczyny,a zadbanych, jako tako wyglądających i inteligentnych facetow dwa razy mniej Nie wyssałam z palca,bywałam za granicą,tam dziewczyny też atrakcyjne,ale sexy facetów co niemiara i dziewczyny mają jakiś wybór Przede wszystkim Skandynawia,Niderlandy i Niemcy to mekka dla kobiet,masa przystojniaków o ciekawych osobowościach nieskazonych chrześcijańską ciemnotą i patriarchatem:) Italia i Hiszpania-tez masa przystojniakow,osobowości rożne,ale te ciałka.. Moj znajomy z Niemiec czasem wpada w odwiedziny do Krakowa i mowi,ze tutaj naprawde latwo znalezc łądną,mądrą i miła dziewczynę do romansu,bo nie ma tylu facetów na poziomie,którzy byliby w stanie "złowić" te wszystkie wolne laseczki,które usychają z samotności.W Niemczech faceci mają trudniej.

Ty piszesz o romansie i ładnych ciałkach. A kobiety najczęściej tutaj szukają facet do MIŁOŚCI. Rozumiesz subtelną różnicę?

Gość czerwona porzeczkaa
nie,pisze o tym i o tym do milosci tez ciezko kogos znalezc,bo zeby byla milosc musi byc pociag fizyczny

Gość tak myślę.........
Zgadzam się z Tobą:) i polecam Wielką Brytanię:) tam faceci fajnie wyglądają i sporo ciekawych... a konkurencja... no cóż, słaba:)

Wszędzie piękne, bystre dziewczyny,a zadbanych, jako tako wyglądających i inteligentnych facetow dwa razy mniej piękne i bystre kobiety są adorowane bez problemu - natomiast te , które się tylko za takie uważają , nie maja co liczyć na kogoś sensownego ....