Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaniatoja :D

Muszę się nim pochwalić :* !

Polecane posty

On jest cudny, byłam wcześniej z dwoma facetami i oni razem wzięci nie dali mi nawet skrawka takiego uczucia, takiej czułości jak mój Krzysiu :* Jesteśmy razem rok :) Jak go poznałam nie wiedziałam że ktoś kto nie miał miłości w domu może być taki wspaniały. Jego rodzice nie żyli ze sobą odkąd miał 3 latka. Nie ma rodzeństwa, ani innej rodziny, 4 lata temu jego rodzice zginęli w wypadku :( poznałam go kilka dni po tej tragedii. Pomogłam mu, no i tak się rozwinęło nasze uczucie :) W każdy piątek przyjeżdżam do niego na weekend, teraz też jestem u niego :) on jeszcze śpi bo go nieźle wymęczyłam w nocy :D Zaraz mu coś pysznego zrobię należy mu się :D Jak moja mama była w szpitalu to byłam u niego i był taki jakiś ważny mecz (on kocha sport) jak zobaczył że płacze, to od razu wyłączył, zaniósł mnie NA RĘKACH do łóżeczka, zrobił herbatkę i tak sobie siedzieliśmy a ja płakałam :( i tak zasnęłam w niego wtulona. Zawsze mnie wspiera, pomaga mi, wczoraj dostałam od niego 50 róż :D Na seks nigdy nie naciskał ! Zrobiliśmy to jak byłam gotowa, tak mnie bolało ! On to zobaczył i co ? Od razu przerwał, przytulił mnie i powiedział "kotku spokojnie, nic się nie stało, kocham cię" i tak mnie głaskał po główce i wgl. Ja nie wiedziałam że chłopak może być taki czuły ! Z niego taki romantyk a jednocześnie jest taki szarmancki i stanowczy :) Każdej z Was życzę takiego chłopaka :* Niedługo narzeczonego w moim przypadku :D

Jak byłam chora to kupił mi leki opiekował się mną całą dobę, wziął wolne w pracy specjalnie dla mnie, nawet przynosił mi picie i leki w nocy żebym tylko nie wstawała :(

Gość eeweewdddd
super !

Gość Smacznego
gratuluję :D a opróż niego masz się czym pochwalić?

Gość inny Krzysiek
Spotykam Anki i jakos one do mnie nie leca :). Powaznie, zycze wam powodzenia, bo te Anki co ja spotykam, to dziwne kobiety....

Pewnie, np. skończyłam studia inżynierskie, ale dla mnie najważniejszy jest mój miso :* On kocha dzieci i niedługo mam mu zamiar urodzić ślicznego dzidziusia :)

upupupup :)