Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaniatoja :D

Mój kochany :*

Polecane posty

Już pisałam o tym na uczuciowym ale niech wszyscy to wiedzą, że jestem z nim najszczęśliwsza na świecie, aż czasem płaczę i Bogu dziekuje na kolanach za Niego ! On jest cudny, byłam wcześniej z dwoma facetami i oni razem wzięci nie dali mi nawet skrawka takiego uczucia, takiej czułości jak mój Krzysiu :* Jesteśmy razem rok Jak go poznałam nie wiedziałam że ktoś kto nie miał miłości w domu może być taki wspaniały. Jego rodzice nie żyli ze sobą odkąd miał 3 latka. Nie ma rodzeństwa, ani innej rodziny, 4 lata temu jego rodzice zginęli w wypadku :( poznałam go kilka dni po tej tragedii. Pomogłam mu, no i tak się rozwinęło nasze uczucie :) W każdy piątek przyjeżdżam do niego na weekend, teraz też jestem u niego on jeszcze śpi bo go nieźle wymęczyłam w nocy Zaraz mu coś pysznego zrobię należy mu się Jak moja mama była w szpitalu to byłam u niego i był taki jakiś ważny mecz (on kocha sport) jak zobaczył że płacze, to od razu wyłączył, zaniósł mnie NA RĘKACH do łóżeczka, zrobił herbatkę i tak sobie siedzieliśmy a ja płakałam :( i tak zasnęłam w niego wtulona. Zawsze mnie wspiera, pomaga mi, wczoraj dostałam od niego 50 róż Na seks nigdy nie naciskał ! Zrobiliśmy to jak byłam gotowa, tak mnie bolało ! On to zobaczył i co ? Od razu przerwał, przytulił mnie i powiedział "kotku spokojnie, nic się nie stało, kocham cię" i tak mnie głaskał po główce i wgl. Ja nie wiedziałam że chłopak może być taki czuły ! Z niego taki romantyk a jednocześnie jest taki szarmancki i stanowczy Każdej z Was życzę takiego chłopaka :* Niedługo narzeczonego w moim przypadku :D

A ktoś normalny może odpowie ? :/

Gość ja postawilam
ale co trzba tu odpowiedziec?

No może źle powiedziałam :d nie odpowiedzieć, po porstu napisać opinie itd :D Piszę głupoty bo ciągle o nim myślę, jak go teraz widzą jak słodko śpi to motylki w brzuchu się odzywają znowu

Gość ja postawilam
jezu....no to co tu pisac,,,jestescie szczesliwi i oki. Oczekujesz ochow achow nad waszym zwiazkiem czy jak?

Gość bhdbfhsdf
Fajnie, że się cieszysz. :) Masz powód. Ale taka rada: nie buduj swojego całego szczęścia na jednym mężczyźnie względnie jednej sprawie. Bądź przygotowana, że wszystko na tym świecie jest niepewne poza tym, że na końcu każdego czeka śmierć. Nie, to nie pesymizm ani zazdrość, tylko realistyczne podejście do życia (uważam, że oboje jesteście jeszcze młodzi, choć nie znam Waszego wieku). ;) Ciesz się swoim szczęściem i dbaj o Wasze uczucie, ale miej "plan awaryjny" - co zrobić, kiedy los się odmieni (a odmienia się zawsze, prędzej czy później, w jakikolwiek bądź sposób). Powodzenia :)

Wiem :( eh boję się tego wszystkiego, co by bez Niego było :( jestem silną kobietą, i wiem że jakby mu się coś stało to dała bym radę, choć była bym załamana (logiczne)

Mój Krzyś jest wspaniały i obdarzony przez nature ,na sex on nie nalega, ale ja jestem najszcześliwsza z was wszystkich mam wielkie potrzeby, ale on jest szczególny ,i sie mi trafił ma w zwisie jak półlitrowa butelka po piwie,a długi mierzyłam mu na parapecie 26 cm i obwód 15cm,chłop klasa i nawet sie nie poci ,nie sapie i może powtarzać co sie obudzi nawet co godzine,jedzenie dla niego nie jest czymś wyjątkowym,co zrobie to zje ,ale pierwszy raz trafił mi sie taki co chciał mnie przebić,ale połknełam i już jest mi dobrze,lubie słuchać klaskanie jaj.eczek o moje uda,takiego szcześcia i przyrodznia życze wszystkim

Gość Niepocieszonaaa
takiego chłopa w polsce to cieżko znaleść,wszystko chore i jeszcze nie pracowało,przeważnie chamy ,kryminalisty i narkomany sie trafiają,wcześniej jeżdziliśmy do egiptu,teraz strach i nie ma trzech arabów w pokoju,nie czekają na panią z fujarami

Znalazłem I to taką dziewczynę kochaną sory za lirerówkę :D Jeszcze mnie posądzą tu o coś :D tylko ona mnie zostawiła i znienawidziła :(

Gość Belladonnaaa
Wiec i ja zazdroszcze tobie,chciała bym mieć takiego ogiera do swojej niezaspokojonej dziurki,wiec masz skarb w łóżku .ale nasza aktorka znow sie pewnie kocha bo nie zagląda .

Gość wddwedwed
jak wymyslasz temat to niech sie rtzyma kupy. Rodzice nie zyja razem odkad ma 3 latka a potem razem gina w wypadku buahahah

Gość jaka taka ja
ja tez takigo mam soi wlasnie po nocce. gdy moja babcia umarla plakalam on lezal ze mna na lozku glaskal calowal po czole tak bardzo go wtedy potzebowalam jestesmy rzem 3 lata mamy coreczke jestesmy narzeczrnstwem w w kwietniu bedziemuy malzenstwem. wszystkim zycze tak silnego uczucia :)

No zginęli razem :( tak wyszło, nie żyli ze sobą ale czasem coś tam się kontaktowali i pomagali na wzajem

napisałaś autorko "ale ja jestem najszcześliwsza z was wszystkich" ja myślę, że niekoniecznie coś tu nie gra z tobą, jeśli musisz tutaj pisać takie rzeczy i "czekasz na opinie" :P

Nie no bluszczem nie jestem bez przesady :P lubię fotografię, grać na gitarze, siłownie ( tylko nie pakować w bica wszystko tylko tak dla kondycji i dobrej figury) mam 93-60-88 także nie jest chyba źle

Gość bithplaece
???