Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CocoMademoiselle

zadziwił mnie :/

Polecane posty

Gość CocoMademoiselle

Kochani powiedzcie mi czy tylko ja tak mam czy to powszechne zjawisko. Mój narzeczony pracuje cały dzień od rana do wieczora. Ja mam tylko pół etatu a później robię wszystko w domu: piorę, gotuję, sprzątam. Ostatnio pochłonęło mnie układanie puzzli tak, że nie skaczę koło niego po powrocie do domu, albo chodzę wcześniej spać. Nie z jakiejś przyczyny, tak po prostu jest. Mamy mikrofalówkę więc mógłby sobie obiad odgrzać, żadna filozofia. A wczoraj się dowiedziałam, że on ma wrażenie, że ja mam wszystko gdzieś i że nie poświęcam mu w ogóle uwagi, że się zrobiłam samolubna. Strasznie zrobiło mi się przykro :( Może i nie widać mojej codziennej pracy kiedy wszystko jest codzień tak samo czysto, ale przecież ja ciągle coś robię, nie rozumiem faceta :/

Gość temperówka meskiego ego
twój narzeczony uważa, że najpierw kucharka i sprzataczka a potem pasje :)

Gość CocoMademoiselle
dziwie mu się, bo kiedyś ustaliliśmy, że dom jest naszym wspólnym gniazdkiem, o który oboje dbamy. Nie powiem czasem wyniesie śmieci, coś naprawi itd..., ale nie jest przecież tak, że ja nic nie robię. Ja rozumiem, że on może być zmęczony i w ogóle, ale nade mną nikt nie skacze, nie mam do niego pretensji, że siedzę sama w domu nawet w weekendy, mam koleżanki i swoje sprawy. powiedział mi wczoraj, że jestem leniem. zachowuje się jakby tylko to on pracował tylko on robił a ja nic. jest mi strasznie przykro. jakakolwiek rozmowa nie ma sensu. w dodatku powiedział to przy sąsiadach wczoraj.

Gość Ave Cesar
Wiesz jaki błąd popełnia wiele kobiet? Myślą że facet jest wniebowzięty bo mieszkanie jest posprzątane i gacie wyprane. A facetom to w większości (pomijam drobny procent pedantów) lekki bałagan nie przeszkadza i zamiast wyfroterowanej na błysk podłogi oraz zmęczonej żony wolą podłogę trochę może przykurzoną ale za to kobietę radosną i co najważniejsze chętną i zainteresowaną właśnie nim.