Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj

zapraszam do nowego filmika z Los Angeles- przed chwila wstawiony!

Polecane posty

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
nie wiedzialam ze te z poczatku sa bardziej na luzie - dobzre wiedziec jak sie nie wierzy i mysli sie ze sie nie wydarzy blokuje sie energie- pamietam mi wszyscy mowili ze niemozliwe a mnie sie udalo!

Bo Strzelce mają niezachwianą wiarę w siebie i największy optymizm ze wszystkich znaków! Po prostu wierzą, że im się uda. Ponoć Strzelce to wybrańcy Bogów :)

Gość fgsgffffs
urodziłam się dokladnie o 20.10

Gość wandalka
jestes troche podobna do Doroty Masłowskiej

"do głównych cech Strzelca należą: energia, impulsywność, szybka reakcja, niecierpliwość, a nieraz i łatwowierność. Dalej: odwaga, brawura, czasem gwałtowność i nieprzemyślany sposób postępowania. Strzelec nie ma w sobie nic z podstępnego lisa. Idzie przez życie z odkrytą przyłbicą i uniesioną głową. W stosunku do bliźnich jest szczery, otwarty i serdeczny. Czasem aż za bardzo szczery, co mu się często poczytuje za nietakt, za brak delikatności. Co ma w sercu -- to ma i na ustach. Nie potrafi dusić w sobie urazów, knuć po cichu zemsty. Idzie przed siebie wesoło, pełen energii, optymizmu i jakby rubasznej dobroduszności." :)

Gość haskiiiddder
a ja znam pare osob, gdzie rodzice zabrali swoje dzieci do stanow. nie wiem dlaczego wszyscy mowili,ze sie nie da? jak ma sie do kogo, to mozna wszedzie!

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
oh to mnie opisuje! ojej! ja taka jestem i ta latwowiernosc naprawde mnie dopalilal czasami! ja do nikogo nie mialam - sama przyjechalam kurwa mac ciezko bylo ja nawet rodzicow nie mam! no ale ja jestem niesamowicie silna i twarda osoba czego w ogole nie widac - nie kazdemu polecam taki wyjazd to nie dla wszytskich to moze byc ciezko i przechlapane i niebezpieczne na poczatku jak sie nie wie co i jak ale jak czlowiek wytrzyma sa rezultaty

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
tak tez sie ciesze z tego! chociaz ci co znali mnie z przeszlosci zdziwieni sa - no ale wrazliwosc niezawsze idzie w parze z brakiem sily! szkoda ze nie masz facebooka :) jak kiedys zalozysz nie zapomnij mnie dodac!

Gość haskiiiddder
sama wyjechalas i co? polecialas do stanow i co dalej? stalas na lotnisku i telepatycznie wiedzialas,dokad isc? opowiedz!

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
ha ha ha ! to takie deja vu! kiedys powiedzialam mamie ze przyjade do hollywood i zaczpie sie w filmie albo bede sama filmy robic a ona mi na to - a jak tam pojedzuesz wyladujesz na lotnisku i co? co to za glupoty! no i wlasnie...j nigdy nie mialam planu na zycie nawet dzisiaj nie mam moze jakies detale w filmiku opowiem...

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
to moze na youtube jak facebook nie kreci :)

Gość haskiiiddder
ciezko ci opisac swoje pierwsze koki w LA? za czym polecialas, czemu, jak sobie poradzila,s jak wygladaly twoje pierwsze godziny? filmiko masz krotkie, nie zawieraja nic konkretnego, jakies sklepy i zabawki... moze opiszesz o sobie cos interesujacego?

Gość fgsgffffs
Martka mój ascendent to lew. Miałam przyjaciolke spod tego znaku, jednak juz sie nie przyjaznimy z pewnych powodow :(

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
tak sie przyznam ze wole opowiadac wiec w filmiku opowiem! ktoryms przyszlym - obiecuje!

autorko ok, może kiedyś na YT założę konto, wtedy będe pamiętała o Tobie :) fgsgffffs O to jesteś typowym ognistym znakiem. Hmm, dziwne, że mając tak silny znak i silny ASC jesteś spokojna :) do końca tak to jest? Czy jakaś sytuacja na Tobie wymusiła, że przestałaś imprezować i się wyciszyłaś. Bo Strzelec z ASC w Lwie potrzebuje towarzystwa, dużo ludzi, chce być duszą towarzystwa, podziwianą itp. lubi dysputy , lubi duży krąg znakojmych... A ta koleżanka Lew co się z nia pokłóciłaś - ogniste znaki przez swoja impulsywność się często kłócą, bo jeden i drugi gwałtowny.

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
a Wy wczesnie rano wstajecie? czy tak zawsze?

Gość haskiiiddder
autorko,ale zrozum,ze nie mowisz poprawnie po polsku, twoje filmiki sa na poziomie szkoly podstawowej:) nic ciekawego tam nie ma. owszem ejstes barwna postacia, ale nic poz tym:) nie uda ci sie opowiedziec o swoich poczatkach w LA, bo zasob slow ci na to nie pozwala. dla ciebie lepsze sa maskotki w sklepie:):D

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
ha ha ha

Gość fgsgffffs
martka spokojna jestem bo teraz jestem w zwiazku, dla niego chcialam sie uspokoic i oddac sie dla niego :) baardzo mi na nim zalezy, czasem razem sobie pojdziemy na jakas dyskoteke i jest fajnie :)

Gość fgsgffffs
ja wstaje zawsze po 8 h snu,taki moj zegar biologiczny :)

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
ojej ale to bardzo wczesnie rano ja na ogol wstaje tutaj okolo 11 rano ide bardzo pozno spac tez 8 godzin

haskiiiddder pohamuj zazdrość :) może Ty nakręcisz jakiś flimik ciekawy o swoim życiu? fggfjj Aha :) a chłopak jaki jest znak?

Gość fgsgffffs
chłopak waga :)

Gość d4663
Bardzo fajny filmik, mogłabyś opowiedzieć o początkach w stanach ? jak to było jak przyleciałaś, gdzie się udałaś za pierwszym razem, jak znalazłaś pracę, mieszkanie ? Bardzo proszę Cię napisz bo jestem ciekaw.