Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj

zapraszam do nowego filmika z Los Angeles- przed chwila wstawiony!

Polecane posty

Gość haskiiiddder
heh moze i zazdroszcze tego,ze mieszka w LA, a ja tylko w niemczech:/ nie urywam,ze ciekawi mnie "tamten swiat":) macie racje, to zazdrosc:) tyle,ze interesuje mnie,jak osoba, bez znajomosci poradzila sobie. a wszyscy wiemy, ze jej filmiki nie sa na wyoskim poziomie, zasób słów tez ograniczony, i dam sobie glowe uciac,ze stresci swoj przyjazd do stanow w 2 minuty i nic ciekawego sie nie dowiecie:D wspomnicie moje slowa:)

Gość haskiiiddder
martka, mylsiz sie:) ja jestem kobieta:) nie psize pod innym nickiem:)

haskkkiiderrrr filmiki są bardzo urocze i przyjemnie się je ogląda. To nie uniwesytet, by miał być jakiś super wysoki poziom. O to chodzi, są fajne i można dla rozluźnienia pooglądać :) oby jak najwięcej takich ludzi :)

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
wiecie jak przyjechalam tutaj to poczatki byly tak okropnie ciezkie ze jak wymysle jak to satyrycznie opwoiedziec to opowiem bp poza tym to jest moja przeszlosc i nie chce patrzec na nia - rozumiecie? ci co zazdorszcza jak uslysza przestana tez zazdrioscic ha ha- no ale mam juz w dupie ta przeszlosc i teraz sie dobrze bawie - filmiki maja byc pozytywy bo tak chce i mysle ze to sie wielu pzryda wlasnie tylko patrzca na wpisy na kafeterii - przyda sie ten pozztyw

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
jak chcecie sie dolaczyc do smiechu i bezcelowego cieszenia sie zyciem to zasubskrybujcie moj kanal bo na pewno tego tam bedzie pelno takie spojrzenie na zycie bardzo pomaga zawsze

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
tak ja tez tak mysle - wszytsko bedzie pod promykiem slonca z kaliforni ha ha

Gość haskiiiddder
martka tu nie chodzi o to,zeby krecila filmy jak rezyser. ironii nie zrozumieliscie? chodzi o to,ze one niczego fajnego nie poakzuja. ludzie ja lubia, bo jest zabawna z tym swoim "ammm":) urocza, ale dla mnie to za malo:) myslalam,ze czegos fajnego sie dowiem, a z ostatniego 3 min "filmiku" wem,ze lubi owoce i sa automaty na wypozyczenie filmu dvd. nic specjalnego,nic fajnego. dlatego chcialam sie dowiedziec jak trafila do LA, jakie byly poczatki,jak sobie poradzila. teraz wiem,ze dla niej to przeszlosc i nie chce do tego wracac,ale moze pomoglaby niejednej osobie w podjeciu decyzji. no,ale wy wiecie lepiej, jest fajnie,bo jest szmieszna z tym swoim slownictwem i mowieniem o niczym:) jest urocza, ale mnie nie ruszaja te filmiki:)

Gość fgsgffffs
5/5 szok :) dzieki martka za wszystko 😘

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
no na razie wsadzilam kilka filmikow na tym mlodym kanale za jakis czas bedzie sto filmikow no i wiecej do zobaczenia- licze na wasze komentarze subskrybowanie w budowaniu tego kanalu! :)

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
nie da sie wszystkiego na raz pokazac ale zapewniam ze Los Angeles ma sporo ciekawostek no i ja przygarniam do siebie niezwykly los i bede to wszystko filmowac

Gość haskiiiddder
jak grochem o sciane:) ludziom znudzi sie to,za niedlugi czas i nikt nie bedzie ogladal twoich filmikow:) nie mniej powodzenia

Gość wegdgdsg
a ja jestem lew i zjadam was dziewuszki na śniadanie

Gość gosiaczek112
tyo losandżeles? a ja myslelem ze biedronka u mnie na wsi

haskiiiddder każdy może mieć swoje zdanie na ten temat i Ty masz takie jak masz. Jak poszukujesz wyższego poziomu to oglądaj coś innego :) ja autorkę będę na pewno oglądała w przyszłości. I jestem pewna że nie tylko ja :) fdffsfs proszę bardzo :) 🌻

Gość isiulek7676
Martka, a co powiesz o Bliźnięta z ASC w Strzelcu? ur 09 czerwca Bardzo ciekawa jest ta Twoja wiedza na temat astrologii :)

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
dzieki martka 1987 :)

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
dzieki martka 1987 :)

isiulek7676 Dzięki :) Sądzę, że jesteś ładna , a jesli nie to na pewno masz dużo uroku w sobie. Jesteś takie żywe srebro :) Myślę, że masz wysportowaną sylwetkę i lubisz sport, szybko chodzisz długimi krokami, zdecydowanymi, dużo wiedzy na różne tematy ale powierzchownej nie zgłębionej tak dokładnie, lubisz rozmawiać na różne tematy, zabierać głos w dyskusjach, jesteś porządana w towarzystwie. A z wad to dwulicowość, skłonność do manipulowania i intryg.

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
nikt nie moze przewidziec przszlosci - moze mnie ogladac kilak osob albo miliony i tak bede robila filmiki bo mnie to sprawia ogromna radosc i chce sie tym dzielic!

no pewnie :) ja sądzę, że będziesz sławna. A mam dobrą intuicję :) Tylko nie możesz się poddawać i zrażać - ale to strzelcowi raczej nie grozi :)

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
dzieki! mnie tez sie wydaje ze bede bo zawsze mialam takie przeczucie ale zarazem czuje ze przyjdzie to po czasie i duzo ciezkiej pracy nie naleze do osob ktore maja zycie uslane rozami ale cos w stylu po ciezkiej pracy przychodzi wynagrodzenie no ale przychodzi- tak bylo zawsze w moim zyciu niektorym jest bardzo latwo innym batrdzo trudno mnie tak wlasnie po srodku a szkoda bo i lubie poleniuchowac ale jak zaczne to zaraz wszystko sie rozpada wiec musze miec dyscypline! caluski - bardzo dziekuje za te przemile wpisy cieplutko na sercu sie zrobilo :) :) bezcennie!

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
z drugiej strony jednak przyznam sie ze slawa mnie nie motywuje ale takie jakies gadanie do ludzi do Was bo to sie czuje tutaj jak sie dzieli momentami z grupa przyjaciol

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
buziaki! :) :)

Gość dfghjkfghjkfdgh
:)

Gość zuli garsą et mła!?!
ha ha ha jaka slawa dziewczyno? matko jedyna:) 3 minutowe filmiki o mega niskim poziomie, nazywasz autorko slawa?:):D moze i ejstes zabawna, ale tak jak wiekszosc, mnie tez interesuje cos innego. to,ze pokazesz sklep i misia w nim,to ma dac ci slawe?:) a raczej niby juz stalas sie slawna?! tak na kafeterii jak inne projekty:D rece mi opadly.