Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bithplaece

Czy to jest powód do zerwania ?

Polecane posty

Gość bithplaece

Witam, napisała do mnie na fb stara koleżanka. Napisałą dosłownie tylko "cześć" Ja z moją dziewczyną mówimy zawsze wszystko i o takich rzeczach tym bradziej. Ona się oczywiście obraziła na mnie i zerwała, nosz kurwa :( zachowanie rodem gówniary z gimnazjum ;/ boli mnie to bo chciałem być szczery wobec niej, bo bardzo ją kocham :(

Gość bithplaece
Prosze pomóżcie, doradźcie !

Gość Kinia;*
Odpowiadając na Twoje pytanie: czy to jest powód do zerwania? Odpowiadam NIE. Jak można z kimś zerwać bo ktoś napisał 'cześć'? Jakoś nie moge tego pojąć. Ja bym to doceniła, że powiedziałeś jej o tym. Masz racje zachowanie 13 latki. Chyba nie zerwała by z Tobą o taką nic nie znaczącą głupote, gdyby Cie kochała, moze to był tylko głupi pretekst żeby zerwać?

Gość ul56a
dla mnie nie byłby to powód. Widać ją to bardzo zabolało (w sumie to nie wiem co). Co pozostaje - przeprosić, obiecać poprawę? Sorka, ale jakaś ona dziwna... Co będzie jak zaczepi Cię jakaś koleżanka, pogadasz sobie, uśmiechniesz się. Powie, że zdradzasz??????? Poczekaj, może jej przejdzie.

Gość nikjiiugugyu
ile wy macie lat bo takie zachowanie to raczej po 13 podstawóweczka

Gość wenlafaksyna
to kochaj ja dalej..... na dystans. Nie bedziesz miał okazji opowiadania jej szczerze wszystkiego. Ale nie martw się, zdolne dziewczynki i tak się dowiedzą.... zwłaszcza jak mają mozliwości noieco przewyższające mozliwości zwykłego smiertelnika :)

Gość bithplaece
No ja też myślę że trzeba trochę poczekać, ale to boli :( bo ją kocham nad życie mówie wam ona jest cudowna, nigdy jej nie okłamałem, powiedziałem jej to bo chciałem być szczery z nią , ja bym na jej miejscu był wdzięczny

Gość wenlafaksyna
ona też jest ci wdzięczna... co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości :classic_cool:

Gość Kinia;*
No właśnie ona powinna byc Ci wdzięczna ,że o takiej błahostce mówisz, że jesteś zawsze szczery, nic nie ukrywasz. Powinna się cieszyć, że ma takiego chłopaka. A ona nie wiedzieć czemu kompletnie Ci nie ufa..

Gość bithplaece
Ja na prawdę ciężko pracowałem nad zdobyciem jej zaufania, miedzy innymi mówieniem jej nawet o takiej bzdurze :( tylko moja dziewczyna do tamtej napisała i ona powiedziała że się znamy :(

Gość Buziaczki Michałka
ciekawe skąd ten brak zaufania? :O

Gość Kinia;*
No ale co, Ty nie możesz mieć koleżanek?Przecież to chyba logiczne, że chcąc, nie chcąc znają Cię jakieś dziewczyny..

Gość bithplaece
ja na prawdę tego nie wiem :( :( jest mi bardzo przykro bo starałem się i jeszcze na mnie zrzuciła winę całą, że przeze mnie musiała to skończyć, że ją ranię, że będzie teraz płakać przeze mnie :(

Gość Karty tarota i trzecie oko
koleżanki to zagrożenie ... należy zniszczyć każdą która osmieli się powiedzieć cześć

Gość bithplaece
Ja rozumiem jakbym z nią pisał na noku czy coś, no ale za taką głupotę zerwać :( ?????

Gość Kinia;*
No wiadomo, że Ci przykro, ale nie ma w tym w ogóle Twojej winy. Widocznie to nie jest dziewczyna dla Ciebie, jeżeli tak postępuje. Może zapytaj ją czy wolałaby żebyś jej nie powiedział, przecież Ty nie odpowiadasz za to, ze ktoś do Ciebie napisze!

Gość bithplaece
No ale powiedziała że nie będzie ze mną dyskutować i nie chce mnie widzieć ani słyszeć :(

Gość Kinia;*
Ale pomyśl ,chcesz byc z kimś kto zrywa za taką głupotę?? Wyobraź sobie taką sytuacje, że napisałby do niej jakiś kolega, a ona by ci o tym powiedziała, to co zerwałbyś? No nie, cieszyłbys sie ze mówi Ci nawet o takich bzdurach i doceniłbys szczerość. A teraz patrz jak ona postąpiła, jakby jej w ogóle nie zależało..

Gość dobre dobre dobre dobre
to sie odsun. dostosuj sie i sie odsun. to jedyna metoda. niech poczuje ze ty tez masz dosyc bo jak nie to ci jaja urwie zanim sie zdazysz jej oswiadczyc. a wtedy na pewno poszuka sobie innego bo po co babie facet bez jaj ?

Gość bithplaece
Już raz tak było :( powiedziała mi i ja jej podziękowałem za to i było ok wszyscy byli zadowoleni

Gość dobre dobre dobre dobre
to znaczy ze ona ma racje. skoro jestes ciota a nie facet to masz robic to co ona ci kaze dopoki ona sobie prawdzuwego faceta nie znajdzie. potem sie przydasz jako przyjaciolka z penisem.

Gość Kinia;*
No właśnie, tak postępuje normalny człowiek. Może ona tylko szukała pretekstu żeby to zakończyć? A że nie było, to wzięła taka bzdurę..

Gość bithplaece
Ja nie mam na nią siły :( a tak bardzo ją kocham :(

Gość bithplaece
Nie chce bez niej żyć :( :(

Gość Kinia;*
Rozumiem Cię i przykro, że tak wyszło. Ale,no zobacz jak ona postepuje, kompletnie nieodpowiedzialnie i niedojrzale. Gdyby Cię kochała, to z pewnością tak by nie zrobiła;/

Gość bithplaece
Ja wiem :( ale no kurde, ona jest wyrwana z moich snów, ładna, mądra, mamy t same zainteresowania, poglądy, nigy nie było między nami tej krępującej ciszy :(

Gość sylwesterrrrrrrh
Ładna to za mało, musi być piękna

Gość bithplaece
Jest, idealna :) brunetka nie za wysoka wymiary 90-60-88 ...