Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodkilu

Jak długo można żyć bez miłości:(:(:(:(:(

Polecane posty

Gość wenlafaksyna

Gość nieszczesliwa dusza
proste ze robi

Gość bithplaece
Robi, ale większe spustoszenie robi, ktoś kogo kochasz i kto cię rani :( tak jak pewna osoba robi to mi i jszcze ma do mnie pretnsje

Milość i poczucie drugiej bliskiej ci osoby jest może i koniecznością ale nie na takim dużym stopniu wiadomo samemu jest o wiele ciężej znieść i toczyć swoim kolem to życie ale jak to świadomie przezwyciężyć nie mając większych możliwości na to.

Gość puszysta eleonora
kocham siebie i to mi wystarcza

Gość puszysta eleonora
zapomniałam dodać :classic_cool:

Gość UważajNaMnieOn
29 lat zyje bez milosci mam sie dobrze :P

Otóż rozchodzi mi się dokladnie jak mając tyle goracego uczucia i dobra w sobie niema z kim należycie go dzielić a główną koncepcją mojego tematu jest ile lat tak można żyć bez kochania drugiej osoby i z wzajemnością.

Gość moim zdaniem to...
bez miłości można żyć całe życie,gorsze spustoszenie robi brak seksu,piszę to z punktu widzenie faceta a nie wiem jak to jest u kobiet.

Gość puszysta eleonora
kocham siebie z wzajemnościa a jesli nie to ja soie ze soa porozmawiam i wyjasnie te kwestie

Gość pomimo wszystko
najwazniejsze by kochac siebie i szanowac i tym samym kochac innych ludzi roztaczac cieplo cieplo 2 osoby jest wazne, ale nie najwazniejsze a prawdziwa milosc sie nie konczy wraz z odejsciem jej ona w nas zyje mimo wszystko

pomimo wszystko-I takimi sentencjami kierowalem się od początku swojego istnienia i być może chwilami nie potrafię odnalężć się w miłości przyznaję i choć za każdym razem jak probuję tego dowieść że mogę to zmienić to wychodzi rozczarowanie.

Gość eilena
życie bez miłości jest puste... ...jak puste jest słowo kocham nie poparte czynem

Gość eilena
nie potrafisz się odnaleźć w miłości, dlaczego?

Gość pomimo wszystko
nie probuj niczego dowidzic nie rob niczego na sile gdy pozbedziesz sie wszelkich obsesji, obaw, chorych ambicji zrozumiesz ze jestes samowystarczajaca jednostka, ktora do szczescia potrzebuje tylko otwierac oczy rano, wtedy cos w srodku ciebie ci powie, ze kogos kochasz, a ta milosc nie ma granic - wtedy poznasz siebie, w odbiciu tej osoby ja tak mialam :P

Gość eilena
do pomimo wszystko ale to taka teoria? którą ciężko wprowadzić w życie?

Gość pomimo wszystko
zadna teoria nie ma jednej reguly na nic ale dobrze jest sie pozbyc ograniczen, czegos co nam uwiera i chcenia za bardzo bo to nas blokuje przed szczera miloscia, radoscia, optymizmem itd

No tak choc z drugiej strony życie mialem udane od samego początku lecz z tej jednej najważniejszej dziedziny nie mialem zbytniego szczęścia a i probowalem sobie to interpretować na wiele myśli że miłość u niektorych osób jest tak nie wszechobecna i czas pogodzić to ze sobą że może czekanie popłaca i dlatego przemawia przezemnie moja wrażliwość głęboka.

Gość eilena
to wszystko prawda ale ciężka do realizacji Tobie się udało?

Gość eilena
chodzi Ci o to Autorze, ze masz dużo w sobie miłości, tylko nie spotkałeś odpowiedniego człowieka, by nią go obdarować?

Dokladnie o to mi chodziło bo wiesz ostatnio nie tak może miesiąc temu zostalem opuszczony przez osobę na której mi najbardziej zależało na świecie poprostu była tym co chcialem i kochałem lecz z kolei był to nieszczęśliwy splot dwóch środowisk jak w moim mniemaniu pod jednym kątem ona miala masę problemow i zmartwień życiowych i plus tego przedzial wiekowy 39 i tak po 2 latach i miesiącu nadszedł czas aby to zakończyć i to z jej strony

Gość terra_incognitaa
Jeżeli brak miłości jest Twoim jedynym problemem, to nie jest jeszcze tak źle. Przyznasz chyba, że do zakochania się nie trzeba wiele, wystarczy spotkać odpowiedni obiekt, więc praktycznie może się to wydarzyć każdego dnia :-)

I może z regóły wyda to się jednym zabawne ale był to mój pierwszy taki poważny związek i nadto skeślilem jawne nadzieje na dalsze obcowanie z którąkolwiek kobietą tudzież dziewczyną na tworzenie związkow.Jak narazie na moment obecny to patrze w mglisty horyzont zdarzeń gdzie wkrótce może rozwieje moje wątpliwości i przerodzi się w pelen cudu i magij miłości smak.

Gość terra_incognitaa
ale trzeba zauważyć, że piszesz mocno dziwacznie, więc radziłabym szukać wśród normalnych inaczej ;-)

Pisanie nie ma nic konstruktywnego co do mojego charakteru i osoby pisze jak uważam.