Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala.natolatka16

Nogi

Polecane posty

Gość ta... świetne
🖐️

Gość no... niezłe...
:classic_cool:

Gość ależ po co do lekarza
a skad wiem,ze to0 Twoje nogi???i dlaczego poszukujesz potwierdzenia???

Gość rozbita1818
paskudne..

Gość rozbita1818
Masz duuuze stopy i wystajace kolana nic specjalnego....

A dlaczego krytykujesz nogi autorki???czepiasz sie takich szczegółow które nie przesadzaja o całośći rozbita1818

Więc może Ty rozbita1818,pokaz swoje nogi,skoro te autorki są takie paskudne

Gość rozbita1818
Czyba zadała pytanie czy ma ładne nogi, tak? Tym samym prosi o wyrażenie opini... Czy coś w tym złego, że wyraziłam swoje zdanie?

Ależ rozbita1818,wyraziłas swoja opinie Ok,ale w Twojej wypowiedzi jest duzo ukrytej złośliwości,bo moga Ci sie nie podobac,ale napewno nie sa paskudne,tu juz dziewczynie dłożołyłas

Gość rozbita1818
Złośliwość? A co mi po złośliwości w stosunku do jakiejś nastolatki? To jest moje zdanie poza tym złośliwością to chyba można nazwać to ze facet nie potwierdził tego, że mu sie podobają.. A raczej zaliczył autorki nogi do poniżej przeciętnych.

A tego to ja jeszcze nie wiem,co Ci po złośliwości,mozesz miec jakies ukryte interesy wewnętrzne,czesto tak sie dzieje,gdy ludzie krytykuja innych a sami nie sa lepsi,nie widze tu wypowiedzi zadnego faceta,który by oceniał nogi nastolatki ponizej przecietnej,a i to jest o wiele wyzsza ocena,od oceny"paskudne"

Gość rozbita1818
Pod tematem "Cynk organiczny!" któż to taki napisał o nogach autorki "nie są złe, widziałem gorsze" ^^ Zaprzeczasz samemu sobie a jakie masz w tym intencje pseudo psychologu to już sam wiesz najlepiej...

Oczywiście ze nie sa złe wiec,nie sa złe ,a to nie ja mam intencje Tylko Ty krytykujac,pisz do mnie normalnie psychoterapeuto

Gość rozbita1818
Z Cb taki psychoterapeuta jak z koziej dupy pozytywka..

No włąsnie rozbita1818 i tu tez obrazasz i oceniasz,a przeciez Cie o to nie prosiłem,wiec cel masz ukryty,mozesz nawet nie wiedziec jaki,Pamietaj nie obrazaj nie oceniaj nie krytykuj,bo dokładnie to samo spotka Ciebie,

Gość rozbita1818
I co w związku z tym, ze to sam mnie spotka? Mam się bać?

Gość głodówka jest ok
Nogi chude jak patyki a do tego nie musaiała świecić tą dupą bo skoro chciala ocene nóg to mogła wstawić same giry. Aaaa do tegoooooo to nie jest dział do oceniania kogoś gir :-o

Gość rozbita1818
Poaz tym nie mów mi o ukrytych celach. Spójrz na cała sytułacje pod innym kontem... Po co nasza szanowna autorka zamieściła zdjęcie w tak publiczne miejsce? Może po ty by się dowartościować? Co za tym idzie? a no to, że sama nie jeste przekonana czy te jej nogi sa naprawde ladne.. Skoro pseudo psychologu sama nie jest do konca przekonana to dlaczego ja mam być przekonana? Kolejna zasada...

Gość leon__________
mi też się nie podobja te macki dziwaczne

Gość Pan B wymiata :)
O Miras się przegaduje :) Chudawe te nóżęta, chudawe i faktycznie nie miejsce na oceny girasek :P

Gość rozbita1818
Jak już zaczynamy psychologować to... wolę być szczera i spotykac sie ze szczerością. Gdyby sie Tobie pseudo psychologu podobały te nogi to dane byłby silniejsze argumenty. Przez taka uprzejmośc jak z Twojej strony szerzy sie tylko zakłamanie i dwulicowość.. Ja szczerości się nie boje ja boję się miłych ludzi co tej szczerości boją sie powiedzieć glośno. To tyle na dziś dobranoc.

Gość nbvghcgfchjn,m
rozbita piszesz tak ze trudno coś sensownego z tego sklecić. chcesz zgrywać inteligentną ale cięzko ci to idzie :D

Gość rozbita1818
nie wiem co w tych zdaniach może być ciężkiego do zrozumienia... ale ok ja bardzo chętnie przetłumacze z polskiego na nasz :)

Gość mkdfhejbgdfjenhdkjm
weź ty lepiej już niec nie tłumacz, bo jak zaczynasz wygłaszać szerszą wypowiedź to się to kupy nie trzyma 🖐️

Gość rozbita1818
tak wiec nie podważaj czyjejś inteligencji skoro sam nie jestes na tyle bystry by łaczyc fakty a nawet wskazać nie mozesz.. Prooosze Cie ^^

Gość bukijl
za chude...

Gość jak mozna ocenic nogi z boku?
zrob zdjecie z przodu! Z boku widac tylko, ze kolana masz brzydkie, wystajace bardzo.

Gość blablata
Rozbita ma racje a ciezko zrozumiec idzie nastolatke po co umieszcza nogi jak nie wygladaja ładnie. Brzydkie kolana wygladaja jak brudne moze byc to wina lampu ale efekt jak powiedziała Rozbita paskudny.

A skad wiesz Chaniu,ze ja sie tu tez przekomarzam???powiedz prosze:D