pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 tempe chooje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zal ,pl Napisano Marzec 31, 2012 spierdalaj ja pije tequile z sola i cytrynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kądzio 0 Napisano Marzec 31, 2012 wolę kutasa w gębie ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 dobra dobra. chodziło o to, że ja piję kawe. Wy tempe chooje jednak jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kohyervhxx Napisano Marzec 31, 2012 Psp ty wieprzu, spierdalaj stąd nik cię tu gnido nie lubi !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 jasne... nikt mnie nie lubi HAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kądzio 0 Napisano Marzec 31, 2012 daje w dupkę i uszy, zapraszam ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 kądzio } :O wyjdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zal ,pl Napisano Marzec 31, 2012 chociaz czasami lubie sie napic tequili prosto z gwinta 67-letneigo politycznego meksykanskiego uchodzcy Rafaela, cytryny nie ma, ale sól zlizuję mi z jego zapoconych pach destylat smakuje lepiej wierzcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan paltza Napisano Marzec 31, 2012 byłaś na kutapokalipsie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 pewnie tym 67-letnim zapoconym dziadkiem jesteś Ty no i sam sobie wszystko zlizujesz. wylizujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zal ,pl Napisano Marzec 31, 2012 biala tlusta larwa sie podszywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 tempe chuje wolą tyskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 w sensie w kinie? nie nie mam teraz możliwości pójścia do Polskiego kina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kądzio 0 Napisano Marzec 31, 2012 Lubię dawać i brać ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan paltza Napisano Marzec 31, 2012 rozbijasz się po świecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 tempe chuje wolą tyskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 żeby nie było, drugi raz wysłało się przypadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 fan paltza } a tam rozbijam od razu no ale. coś na kształt tego własnie :O Józek spokojnie. chodziłeś do logopedy? bo się powtarzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Marzec 31, 2012 Snieg pada kurrwa, a ja wywaliłam juz zimowe buty, bo mi flek odpadł i nie chciało mi sie isc do szewca. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan paltza Napisano Marzec 31, 2012 wschód czy zachód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 byłem, razem z Tuskiem i Waltz Gronkiewicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 u mnie śniegu nie było wcale więc... se rozkmiń mój fanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 byłem, razem z Tuskiem i Waltz Gronkiewicz } hahaha :D jeszcze brakowało Kazimiery Szczuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kądzio 0 Napisano Marzec 31, 2012 ? ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 weno pierdolnij se browara bo po kawie to nie Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan paltza Napisano Marzec 31, 2012 francja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kądzio 0 Napisano Marzec 31, 2012 Seksonia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 :D Józek ale mje dzisiaj bawisz tyko, że nie mam tera browara ne francja :D nie ważne w sumie c'nie ważne, że se Bomby w kinie obejrzeć nie mogę :O a Ty byłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach