Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 wracając do śniegu Carrie, było się osiedlać w Puszczy Białowieskiej? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 Józek źle stosujesz interpunkcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 Nie byłem, nie chodzę do kina, mam w domu VOD, z lekkim opóźnieniem ale wygodniej, najbardziej boli to rozjebanie popcornu, bo w domu trza odkurzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 wiem, ale to było celowe trzeba się wczuć jak Krystyna Czubowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 a to pytanie o kino to chyba nie było do Ciebie? :O to co Józek mówisz, że już jesteś po paru głębszych... po ilu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Marzec 31, 2012 piwo.tylko piję, bez żadnych głębszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan paltza Napisano Marzec 31, 2012 nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAMAbezŁASICZKI 0 Napisano Marzec 31, 2012 wszystkim:-) ja bede pić kawełe dopiero za cwaj godzinum bikołs ide dziś na babski comber:-D ....i bedzie nie tylko kaweła ale również napoje wyskokowe;-D ...Także napiju się za Wasze zdrówko:-)papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach