Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuciak

Dawajcie jakieś smutne z życia wzięte komentarze ;(

Polecane posty

Gość Smuciak

Dziewczyna rzuciła wyzwanie swojemu chłopakowi aby przeżył jeden dzień bez niej . Powiedziała , by się z nią nie komunikował , a jeśli zawali to będzie go kochać już na zawsze . Chłopak zgodził się przyjąć to wyzwanie . Nie napisał do dziewczyny ani jednego sms - a , nie wykonał ani jednego połączenia , tak jakby nigdy się nie znali . Dziewczynie pozostały 24 godziny życia , ponieważ umierała na raka . Następnego dnia poszedł do dziewczyny i chciał powiedzieć '' zrobiłem to Kochanie '' zamiast tego łzy spływały mu po policzkach , ponieważ zobaczył swoją dziewczyną leżącą w trumnie z dopiskiem '' Zrobiłeś to Skarbie . Teraz rób to codziennie . Kocham Cię . ''

Gość nirealne to
ale fakt smutne. pytanie: po co dołować się na siłę?

Gość el chulo.
dobre ale dla gimgówna,ogólnie żenujące.

Gość Smuciak
Albo z mojego życia. Jest rzecz, którą przed wszystkimi ukrywam. Wstydzę się tego bardzo ale nie mogę się powstrzymać. Jem kupę :(

Gość Smuciak
i ten co się za mnie podszywa jest żenujący ^^ szkoda że twoi starzy nie wiedzieli co to kondon ^^ twój stary był taki głupi i myślał że to skarpety ^^ szkoda że cie osierocili to bardzo smutne ;(

Gość Hokiato
wszyscy w squl mówią że śmierdzę moja mama też tak twierdzi czy warto sie umyć mam masakrycznie żółte zęby pomocyyy!

Gość tak, ja sie tak kiedys ladnie
wymysl cos bardziej realistycznego.