Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliska_moim_myslom

Zakupy grupowe

Polecane posty

Gość bliska_moim_myslom

Korzystacie z zakupów grupowych? Co sądzicie o serwisach frupi, mydeal? Czy warto tam kupować?

nieee... wolę coś kupić w internetowym, ale sprawdzonym sklepie. magiczna planeta do takich się zalicza. a grupowe zakupy, no cóż... nie raz widziałam u nich sprzęt, niby po wielkiej obniżce za 300 złotych, który w innych sklepach kosztował połowę z tego. bez komentarza.

Gość karmazyn280
Polecam takie zakupy grupowe. Skorzystałam z oferty na kręgle tutaj http://www.oncity.pl/ i w sumie wszystko było świetnie zrobione :) a zaplaciłam 40% taniej.

Gość karmazyn280
nie stać nas na reklamę więc spamujemy

Gość morska.rybka
według mnie zakupy grupowe to świetny pomysł na zakup świątecznych prezentów w bardzo atrakcyjnych cenach

Gość weronika.k
Jak dla mnie zakupy grupowe to super sprawa. Nie raz korzystałam z tej formy zakupów. Można kupić markowe produkty, ale też różnorodne usługi, za które tam zapłacimy sporo mniej.

jestem chyba uzależniona od zakupów grupowych - korzystałam z ofert gastronomicznych, kosmetycznych, hotelowych, "shoppingowych", itp, i jestem zadowolona :-)

Gość bliska_moim_myslom
Tzn. chodziło mi o seks grupowy.

Gość fiołkowa87
To o czym mówisz nie jest oferowane na tych stronach, które podałaś, ani na innych z zakupami grupowymi ;) Dla mnie zakupy grupowe to super sprawa, duża oszczędność czasu i pieniędzy.

Gość morska.rybka
Dziś przeczytałam, że dla zabieganych Gruper ma specjalne oferty prezentów, które na pewno dotrą jeszcze przed świętami!

Gość frederyka
Ja też to widziałam, jest to tzw. kupon pod choinkę. Idealne rozwiązanie dla zabieganych, którzy kupowanie prezentów zostawiają na ostatnią chwilę.

Gość Mirinda vs Fanta
Zakupy grupowe to loteria. Najlepiej wejść w jakiś agregator np grupeo i dokładnie poczytać ofertę. Czasem trafi się coś np fajnego ale to oferta góra 1na5

Gość morska.rybka
oczywiście, że przed zakupem na portalu zakupów grupowych za każdym razem należy dokładnie zapoznać się z warunkami i regulaminem (zwrócić uwagę na datę realizacji, datę rezerwacji itd.)

Gość misiaczek11
Nie prawda, że trafi się dobra oferta 1 na 5. Po prostu nie czyta się dokładnie warunków realizacji kuponu i potem są pretensje. Całą ofertę trzeba dokładnie prześledzić i dopiero wtedy decydować się na jej wybór.

Gość morska.rybka
to prawda. Większość reklamacji wynika z nieuważnego zapoznania się z daną ofertą . Zwłaszcza jeśli decydujemy się na wyjazd czy wycieczkę na stronach zakupów grupowych należy bardzo dokładnie prześledzić ofertę i zwrócić uwagę na takie rzeczy jak: to co obejmuje oferta (czasem może być opcja bez dojazdu czy pełnego wyżywienia), datę realizacji kuponu, datę rezerwacji, inne opłaty (np. za przewodnika, dodatkowe atrakcje itd).

Gość kamila11
Do każdej oferty należy podejść indywidualnie. Zwłaszcza gdy chodzi o różnego rodzaju usługi to należy dokładnie przeanalizować ofertę, ponieważ w opisie najczęściej znajdują się same ogólniki, czasami można skontaktować się z daną firmą i dopytać o szczegóły.