Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona20

Poszukiwany mąż!

Polecane posty

Gość poszukiwacz_prafty
zboczone dziewuchy dopuszczamy wam i tak chodzi tylko o solidne chędożenie :)

Gość Loooser pomarańczowy
Zboczuchy zasrane

carolina_free nie chodzi o to ze bede po stopach ja calowal a zapomne o reszcie ciala, usta sa najwazniejsze a stopy to czasem jak beda zmeczone po ciezkim dniu ;-)

Odbyt też będziesz całował kutasie głupi?

carolina_free a Ty jakbys miala takiego co by Cie cmoknal czasem w stopy ale byl wierny, odpowiedzialny to co zaakceptowalabys takiego? oczywiscie glownie calowalby usta ;-) a stopki to od tak czasem

Na żonę tylko dziewica o prawicowych poglądach.

Gość poszukiwacz_prafty
oj tam nie kamuflujcie się zboczuchy ! zamiast ci.peczki wolicie stopy ok, ale bez ściemy ! my tam wolimy ci.peczki ewentualnie usteczka ! :D

No jasne ;) jeśli to Tobie sprawiałoby przyjemność i mi przy okazji, to czemu nie? :D Twoja kobietka będzie w siódmym niebie mając takiego faceta przy sobie :) tak myślę

Witam! POLUBCIE!!!! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!

ale zapomniałeś o moich zboczeniach 😭 a z tym szukaniem męża na gwałt (czyli na już) to taki żart był nikogo nie szukam i nie chcę znaleźć przynajmniej na razie ;) Na wszystko przyjdzie czas, a z czasem i mąż :P co do Twojego fetysz to naprawdę nie ma w tym nic niestosownego, czy dziwnego ;) stópki po ciężkim dniu chodzenia w szpilkach potrzebują relaksu :P Kąpiel potem masaż :D

napisze tak, jesli chcesz od tak mnie poznac to masz maila on29.80@go2.pl, na pewno jesli nie chcesz pisac z jakiegos oficjalnego maila to moze masz zapasowe ;-) ja jestem normalnym chlopakiem co nie szuka przygod ;-)

na ero tez sprawdzalem reakcje dziewczyn na moje zamilowanie no w sumie tam nie okazaly mi ponizenia ale i tak nie szukam przygod ale stabilizacji a na ero widzialem ze Ty tez sie udzielasz ;-)