Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

na co zmnienić zawud?

Polecane posty

masz na mysli słohac naszej poezji wieczorem i pszy tym popijac nasz bimber? swietny pomysl, rozmysle nat tym.

dalejlamo morze ci powrurzyc na najlbiszszy tydzien?????

Gość dalajlammaa
Mam nadzieje ,że nie wieszasz właśnie prania i masz wolne ręce . Bo jak tasują karty nogami , to w takie wrOZby nie wierzę :p

mam wolne rence, nigdzie nie gżebie, w domu mie nie ma, wienc códzego prania nie wjeszam. pytaj o to co chcesz wiedziec i daj swojo płec i date.

Gość dalajlammaa
Hm... kobieta / tak na pewno / 85 r .Tylko niech to będzie dobra wróżba .

droga dalejlamo w najbliszszym tygodniu czeka cie wiele miłych i nie miłych niespodzianek. Najprawdopodobniej we niedziele bendziesz buszowac po sklepach, nic nie kopisz bo nie bendzie rozmniaru, w domu popadniesz we rospacz. pszeplaczesz do poniedzialku, pujdziesz do pracy na kacu, bo w niedziele wiecur urrzniesz sie jak swinia przes nadwagie. na kacu poperlnisz jakis straszny blond we pracy i bendzie ci grozilo zwolnienie, ale twoja tusza cie uchroni, bo szefoztwo sie zlituje i nie zwolnio cie z litosci bo sobie pomyslo ze nikt cie indziej nie pszyjmnie. chlop cie oszuka z warzno sprawo, ma pszet tobo tajemnice. obserwuj go uwarznie, szczegulnie we wtorek, cos wyraźnie kąbinuje. sprawdz jego szóflade tszecio od gury, albo dolu, tam jest dowud na cos. Takze krutko żecz ujmojonc tydzien nie zapowiada sie ciekawie, wikend bendzie ciekawy, w niedziele widze durzo jedzenia na stole, durzo ludzi, jakies spiewy biesiadne, butelki szklane (cos jakby alkochol). lepiej podloncz kamere, bo nic z tego dnia nie zapamnientasz. a we poniedzialek nastempny czoje ze sie zmoczysz.

Gość dalajlammaa
No dzięki , to ja Ci taką świetlaną przyszłość podpowiadam , a Ty jesteś taka szczera ?!Nie mogłaś trochę nakłamać jak prawdziwa wróżka . Żądam jeszcze jednej wróżby !!!!!!!!!!!!

Gość dalajlammaa
Tylko miłej :D

Gość zwiazdy
otwierajcie ta szkołe i mnie tez mozecie zatrudnic, bo ja tez niewiele ponad tysiac zarabiam

Gość llkoiiu
Nie , stanęło na tym że będzie bimbrownia , poezja i wieczory przy świecach ! Hehe ciekawe ?

Gość zwiazdy
o o o to lepiej niż szkoła...dobry pomysł, ttylko że może być mało opłacalny, bo pracownicy wszytsko wychelją

Gość llkoiiu
Same bedą pędzić , może sie nie rozpiją ?

Gość zwiazdy
ja bym pila tak, ze nie nadarzylabym z produkcją

Gość llkoiiu
Hehe! widzę , że znasz sie na rzeczy :D

Gość zwiazdy
a gdzie fiel? zapotrzebownie na wróżbę jest.

zakópy robilam, mósialam was opuscisc. z tysiaka zostało mi piencet złotych. jajka i cóker kópiłam i po kasie, a jeszcze i papier toaletowy za dziesienć złotych, byle czym dupy nie potcieram. a kto tu wrurzby żonda?

znowu nie powrurze bo zara bende mósiała kączyć. nie wiem skont u was te zpowolnione tępo? Ciensko sie porószać pszez nadwagie? czy jakes inne pszeszkody macie na drodze?

liczę do tszech, jak nie odpiszeta to ja ide, tesz was bende mniała głemboko w odbycie. ide sie użre i urżne jak maciora. a wy siećta pszet tym komputerem cało noc i sobie rozmyślajta jak to by było być chódym. podpowiewm. bestrosko.