Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

na co zmnienić zawud?

Polecane posty

Nie chce jósz byc spszedawco, macie jakes pomysly kim tera byc? dobże by było gdybym nie mniała stykności z gróbaskami.

Gość kaaaterine
masz racje bo sprzedawca w sklepach tym bardziej w tych odzieżowych to najgorsze ścierwa. nic w życiu nie osiągają. idż na studia kształtuj się.

a po co mi stodia? zebym pracy nie mogla z naleść? tak to pszynajmiej jakeś szanse so, ze gdzies mie pszyjmo>

Gość dalajlammaa
Przykro mi Fiel ale wszędzie są grubasy .

a to szambiarko to bym nie umniala sie opsłorzyc. Chodzi bardziej o cos zebym miala durzo wolnego i durzo kasy z tego, najlepiej jagbym daleko nie mosiala chodzic.

nie no mosi byc jakies mniejsce gdzie maciury nie pszychodzo. Dalejlamo mam wizje ze nazywasz sie sylwia. prawda to?

byłaby z ciebie idealna polonistka:) nie boisz się ludzi, masz do nich odpowiednie podejście, cechuje cię wysoka kultura osobista, przejawiasz też skłonności moralizatorskie. jesteście szczupłe więc zmieścicie się na jednym krześle. to praca stworzona dla was.

Gość dalajlammaa
Nie Ewa :D

Gość dhdjadhooopaopa
otfusz agencję młodelek - bendziesz pracofać ze rzczópłymi dziefczynami, albo na kasę do bankó - bendziesz patszeć na ludzi od ramion w gurę, tak, że jak podeidzie jakiś puszysty oryginau, to nawet tego nie zauwarzysz

kiedys myslalam o takim zawodzioe romku, bo mnialam szustki z polskego, ras naweet sama ze klasy napisalam klasuwkie na szustkie jaki jedyna, zero blenduw, zero wszystkiego. Pani mie chwalila zawsze, ale tu tszeba tesz mieć stodia, a mi szkoda czasu na te glopooty. wole jakos swojo dzialalnosc. wczoraj prosilam o pomysl, ale z was takie rzydy, ze nikt sie nie podziwlil ciekawym pomyslem. a proporcjonuje wam promil z zysku.

o ta agęcja mie pointrygowala. a co mam zrobic zeby tako rostwożyc? i jakies dyplomy mosze mniec? a gdybym tak sobie w pancie taki narysowala? i potszebny bylby lokaj? a np. jak mam łonke goło to nie moglabym na niej oglondac modelek? czy mosialabym jaki barak ustawic?

dalejlamo nie pasoje ci ewa. Ewka marhiewka, mie sie kojazy z chudo jak marhiew dziewczynko.

nie widzę problemu moja drogie. otwórzcie szkołę prywatną, same ustalicie kryteria, program nauczania i maksymalną wagę. łącząc w to z ww pomysłem, jedna będzie dawała lekcje ortografii druga zostanie woźną. po tygodniu możecie zmieniać się rolami:)

Gość fiel a trzemu nie lobirz
grobasuf???

Gość dalajlammaa
Bo ja właśnie taka jestem , tylko nie ruda , a blond i piegata hahaha!

o tylko zapytalam o pomysły to jósz cisza. z wami to takl wlasnie jest, psy marynaża i jósz. si wkoże to zakącze dyspute.

nie lobie grobasuw bo so grube i nie rozumio, ze nie ma dla nich rozmniaruw. na sile wciskajo sie w blózki a potem rozczernione, że bluzka popróta. Romos- ale ty masz leb. ze tesz na to nie wpadlam. A umniesz jeszcze wycenic ile potszeba bendzie wkladu w ten biznes? dalejlamko- nie morzna mniec pieguw jak jest sie blądynko, my jestesmy blądynki i ani piegu, ani tószy, no nic, ideał ze cho cho.

Gość fiel a czemu mowisz o sobie w
liczbie mnogiej? my zamiast ja itd?

a słchajta jeszcze take pytanko nie na temat. Ta dróga fiel chcialaby sie josz porzenić, ale chlopu coś nie spieszno to zarenczyn. CO jej poradzic, zeby go pszymósic, jakos tak, zeby on nie wiedzial;, ze to z przymósu, zeby myslal ze sam na to wpat?

oj chyba nie jestes do kąca naszym idolem skoro nie wiesz czemu tak muwie. jest nas dwie, tera akórat ja sama pisze, ale ona tesz pisze czasem od siebie z domu, bo sobie kópila monitor, a tak to ze pracy piszemy jak nam maciury nie pszeszkadzajo.

switi tak muwie bo terqa to jósz cienszko odrurznic gróbego od chudasa. najlepiej jak bendxiecie mnieli pszy niku zdjencie swoje.

sweetie gróbe baby to pul biedy. wyplata to dopiero bym rzart. rzywe tysionc zlotych, no kto to slyszal we tyc czasach. wolalabym byc groba nisz zarabiac tyle co tera. chce z tm skączyc. a co udalo ci sie chlopa zatszymac w polsce? nie pojehal?

Gość fiel slyszalam ze przewidujesz
przyszlosc. moglabys odpowiedziec mi na pytanie czy sobie znajde chlopa? jesli tak to kiedy? mowie od razu ze nie jestem tlusta maciora :D