Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefggg

Sos beszamelowy bez galki muszkatolowej?

Polecane posty

Gość abcdefggg

Czym zastapic?Skonczyla mi sie i nie wiem czy w ogole zaczynac robic?😭

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość El Doopa
Niczym . Rób bez gałki. I zaproś na lasagne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość abcdefggg
podnosze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość El Doopa
Przecież napisałem. Bez gałki też będzie dobry.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość abcdefggg
Nie robie lasange.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość El Doopa
Gęstość sosu zależy głównie od proporcji składników. Można je więc wedle uznania modyfikować. Do mięs najlepszy jest nieco rzadszy, a do zapiekanek czy pizzy gęstszy, aby nie spływał z nich. Modyfikacji można dokonywać również w smaku, zgodnie z upodobaniami. I tak przykładowo sos do mięsa drobiowego powinien zawierać nieco mniej GAŁKI MUSZKATOŁOWEJ, do zapiekanek i warzyw może być jej nieco więcej, aby smak był bardziej wyrazisty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość El Doopa
Jak się bardzo upierasz to zastąp przyprawą do piernika.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość abcdefggg
Ale sos beszamelowy bez galki to juz nie to samo,no ale nic,dzieki za rady:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość A2019

Fajnie, a ja tu w 2019

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Souless
Dnia 21.02.2019 o 17:15, Gość A2019 napisał:

Fajnie, a ja tu w 2019

Czemu ja też

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×