Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sikorex

Czy jestem zyciowym nieudacznikiem???? Chce cos zmienic

Polecane posty

Prawie 22 lata na karku a wciaz mieszkam z rodzicami, nie mam pracy, przyjaciol , jestem po prostu uzalezniony, ciagle problemy a juz bym chcial skonczyc z tym wszystkim. Jeszcze dodatkowy moj problem to lekka wada wymowy.

W dodatku jestem jakby ciągle uzależniony od swoich rodziców i nie wiem co zrobic w tej sytuacji. Nie umiem sobie poradzic, spadły na mnie wszystkie plagi egipskie.

Gość Kantełe
No to najwyższy czas by coś zmienić. Sprecyzuj swoje plany, bo najgorzej to nie wiedzieć czego się chce.

Najchętniej to bym się wyprowadził na drugi koniec polski lub za granice, odciął się od wszystkiego i od wszystkich, tylko od czego zaczac. Ciągle mi coś nie wychodzi albo brakuje mi pieniędzy.

Gość Kantełe
Odwaga i pozytywne myslenie, bezczelni i odważni ludzie więcej zdobywają. Siedzą w domu nic nie zyskasz a tylko stracisz...czas ;) Jak sie nie uda zawsze mozesz wrócić, ale niby dlaczego miałoby się nie udać ;)?

Gość Kantełe
Od listy konkretnych rzeczy, które chcesz. Znaleźć mieszkanie, prace, znajomych. Powieś sobie nad łóżkiem i zacznij realizować. No i przede wszystkim wierz,ze sie uda :)

Gość takie tam duperele nic więcej
a która z tychże plag egipskich jest najbardziej dokuczliwa?

Gość prorok wszechczasów
i tak się nie uda :D