Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę kochać i być kochaną

Całe życie wmawiano mi,że jestem atrakcyjna, mam ładną figurę itd....

Polecane posty

i zyłam w tym przekonaniu, ślepo wierząc iż to prawda. Ale przecież gdyby tak było, to nie zostawiłby mnie żaden chłopak a zostawiło mnie ich dwóch i poszli do innych.:( Nie oszukujcie się dziewczyny, że to przez wasz charakter, bo każdy facet jak mu się dziewczyna podoba to wiele zniesie a nie przy pierwszej lepszej okazji zmyka do innej 🖐️

zle ułozyłam temat, wszyscy pewnie myslą,że się tu przechwalam.

Gość szeszelaaa
mnie tez zostawiło dwcuh jeden ze wsi, drugi z miast pierwszy ładny ale chamowaty drugi brzydki i tchorzliwy -wredny i jakos sie ciesze bardziej z tego powodu niz smuce

Gość Donałdełe Tuskełe
po co ci miłość? chodź cię wyrucham :P

wiesz może problem polega na tym że w twoich oczach oni byli tacy fajni = chcesz mieć kogoś byle by był za wszelką cenę = nie masz zdania = nie szanujesz się

Gość szeszelaaa
aq wlasnie przypomniala mi sie jeszcze na doadtek byli idiotami

Gość szeszelaaa
co mnie równiez bardzo cieszy

Gość tak myślę.........
Moim zdaniem to jednak chodzi o charakter.... mnie też zostawiali częściej, niż ja ich, a słyszę, że jestem ładna... nie pokazywać, że nam zależy, to podstawa.

Gość szeszelaaa
tak własnie zrobie pokarze im ze mi wogole nie zalezy

Gość tak myślę.........
No nie, tak też nie, bo można przegiąć w drugą stronę... Raczej starać się, ale tylko jeżeli widzimy, że facet się stara...

to samo tyczy się kobiet ...grunt to równomiernie staranie się obu stron...z tym że ja zauważyłem tak że stara się zazwyczaj bardziej ta mniej atrakcyjna połówka bo chce "przekupić" , "przekonać" tą drugą stronę do siebie ,a to tez tak nie działa. Trzeba być prawdziwym i albo ta druga osoba nas akceptuje albo nie ...a mile gesty . czyny to myślę ,że same z siebie powinny być

Gość tak myślę.........
jeżeli już, to bym raczej powiedziała, że stara się bardziej ta mniej pewna siebie osoba.. może być atrakcyjna, ale mimo to niepewna siebie i wtedy czasem stara się za bardzo.. a to błąd, bo staje się w oczach drugiej osoby jeszcze mniej atrakcyjna.. Niestety piszę to również z własnych doświadczeń...

Kobiety odkrywają że liczy się też co mają pod kopułką a nie tylko bielizną, jestem pod wrażeniem ;)