Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga mama dwojeczki

Czemu niektóre mamy nie uczą dzieci ze nie wolno ruszać nie swoich zabawek np

Polecane posty

Gość Olga mama dwojeczki
teneryffa pozyjemy zobaczymy, nie straj ogniem ze strachu :D

Gość Olga mama dwojeczki
A odpowiedzi na pytanie z mojego postu o 23:02 nie było i ni ma

Gość dudusinska
no proszę Pani dystansu nie ma do siebie :) A to wszystko tłumaczy. A tak na serio to to naprawdę zalatuje patologią, bo czy ktoś tu jeszcze z rozmówczyń natknął się an takie sytuacje?? Może rozpoczniemy ranking... komu obce dziecko wskoczyło na rowerek i odjechało w dal?

normalnie chyba jutro spakuję cały dobytek i ze strachu wyjadę do innego kraju :) Kobieto, weź się lepiej za porządne wychowywanie swoich dzieci a nie rzucasz się jak wsza na grzebieniu i odgrażasz, że niby co ? Powiesz mi do słuchu ? hłe hłe hłe aż się doczekać nie mogę i szczerze powiedziawszy chciałbym cię spotkać - chociaz na "pekin" się nie zapuszczam, więc wątpliwa sprawa :)

Gość dudusinska
A widzisz, ja ci odpowiedziałam. Sama bym temu dziecku wytłumaczyła z uśmiechem. Patrz przykład jak mi dziecko grzebało w torebce.

dudusińska, autorka jest tak sfrustrowana, ze jakby ja taka sytaucja z torebką spotkała to by chyba zeszła tam na zawał, a jakby do tego jeszcze po raz setny ( tak wychodzi z jej wypowiedzi, że nie było to jednorazowe uprowadzenie rowerka ) ktoś zwinął rower to byłaby totalna masakra i musiałby na psychoterapię chodzić ... Hmm, chociaz i bez tego by nie zaszkodziło zasięgnąć porady specjalisty ...

Gość Olga mama dwojeczki
teneryfa fikaj fikaj dziewczynko :) :) i ty żenado duzińska co to za rankingi chcesz urzadzac.. czy przejechanie sie po placu zabaw to dla ciebie ucieczka w sina dal? żegnam.. widze ze swietnie sie ze soba dogadacie ja lece do męzusia ciał :)

Gość dudusinska
Leć leć, żeby ci go ktoś nie zwinął w między czasie w tej niebezpiecznej dzielni :P

Gość dudusinska
podnoszę ranking z małymi zmianami... komu obce dziecko wsiadło bez pytania na rower i jeździło jak opętane po placu zabaw i nie reagowałao na żadne "hola hola to nie twoje" :)

Gość Olga mama dwojeczki
ale bylas zabawna teraz heheheh buhaha normalnie ubaw po pachy :D no tak pojechalas z tym mezem ze hej, ale jestes niezla hehe a tak serio żal :D :D

to ja Wam napisze coś ciekawego :P Syn jeszcze wtedy na rowerku biegowym, przychodzimy do piaskownicy, rowerek leży, dzieci jedno spyta - ok, inne nie -ok. Podchodzi chłopiec - bez pytania bierze rowerek, chwila i leży na ziemi i dosłownie się drze :( nie płacze ale krzyczy - mamuśka która dotąd siedziała 2 ławki dalej, podchodzi do niego, bierze rowerek i do mnie "z buźką'" jak mogłam jej Synkowi dać rower skoro On nie potrafi na nim jeździć! normalnie mnie zatkało, mówię "słucham?" a ta Lady się rozkręca że "jak już chciałam być taka przemiła to mogłam się JEJ spytać, przecież jej Syn mógł się na tym rowerze zabić!" poddałam się, przeprosiłam i z uśmiechem powiedziałam że postaramy się im już nic nie pożyczać jeżeli sobia Pani tego nie życzy, tylko ja proszę aby Pani nie tylko mi ale równiez wytłumaczyła to Swojemu dziecu :P nie pożyczyć źle, pożyczyć jeszcze gorzej :P strach się bać jakie mamy można spotkać :P

Gość dudusinska
miło rozbawić kogoś kto nie ma poczucia humoru ;)

Gość dudusinska
trzeba było powiedzieć że nie porzyczył tylko porwał :D A jak się dziecko na moje grabki nadzieje ... aż się boję

hehe dobre z tym mężem :) Może jednak ta co by chciała go pożyczyć przyjdzie i spyta najpierw ?

Ja dziś jestem zbuntowana na Pana Męża to mojego Ogra dziś oddam bez pytania :P nawet promocją świąteczną dodam Teściową w pakiecie :P

hahah dziewczyny bo padnę, niech ona lepiej zapyta zanim weźmie męża bo obserwując wnerw żony to ciężki ją los czeka xD. Ja tam nie wiem po co się taki i pierdołami wkurzać, szkoda życia, no chyba że nic ciekawszego nie ma się do roboty, to wtedy czemu nie ;) Niech się dzieci uczą jak świat wygląda, że ktoś może chcieć im coś odebrać, bo w dorosłym życiu mogą szoku doznać :)