Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Mozecie mi polecic jakis film z zaskakujacym zakonczeniem?

Polecane posty

cos przyjemnego by sie w sumie mi na jutro przydalo:) Dzis przebrnelam przez jedno z arcydziel Lyncha wiec jutro moge sie odmozdzyc, a dzis jeszcze domeczyc by lepiej sie spalo:P

"Trust" (polski tytuł, to chyba "Utracona niewinność") Świetny film z niejednoznacznym zakończeniem. Nie jest zaskakujące, ale przez cały film zastanawiasz się, jaka jest wersja wydarzenia, wokół którego dzieje się cały film.

Gość ew43r43r
Hypnos Shutter island Kult Population 436 Wyspa

Gość i sru i fru
"Osada " ma zaskakujące zakończenie chociaż sam film szału nie robi,że tak powiem;) Jest jeszcze taka seria filmów 2 albo 3 części-nie pamiętam tytułu więc może ktoś podpowie jak skojarzy.Film amerykański, akcja rozgrywa się w środowisku bogatych ludzi,cały czas oni knują jakieś intrygi a na końcu wszystko jest wyjaśniane w formie takiego epilogu do całości/.Ten tytuł to są dwa wyrazy jak kojarzę)

Gość Chunh Tzong
K-PAX Otello 12małp Gra Moon Szósty zmysł nie wszystki sa zasjakujące ale wiekszośc tak, nie czytaj filwebu:)

Gość ew43r43r
Osada to był przeciez rewelacyjny film, koniec rzeczywiscie powalał... Jeszcze co do zakończenia to świetne miał ten film "Gra" z M. Douglasem, ale to chyba wszyscy widzieli. W sumie też filmy Polańskiego często mają mocne końcówki- dziecko rosemary, dziewiąte wrota A jaki film Lycha oglądałas ze byl taki ciezki?

Osade widzialam, ale "Gry" nie. Mam zamiar obejrzec, ale to nie dzis, bo dzis juz mi sie sciagac nie chce tylko online cos obejrze. Lyncha ogladalam "Mulholland drive" Nie chodzi o to, ze ciezki, ale wszyscy pisali, ze nie da sie go wyjasnic, koncowka powala, nie wiadomo o co chodzi wiec postanowilam dzis uwaznie obejrzec i sama sprawdzic o co tyle krzyku:P

To jeszcze "Hard candy" zobacz Carrie - też jest dobry.

daliscie mi tu tyle propozycji, ze jutro bede caly dzien filmy ogladala:D Ale w sumie pogoda do dupy, snieg pada to nie ma co robic. Tym bardziej jak wreszcie sama w domu jestem:D

Gość i sru i fru
"Półmrok" z Demi Moor i Hansem Mathesonem teś jest dość zaskakujący

Hard Candy moze byc, ale na jednej scenie to sie tak smialam:D Ale nie zdradze na ktorej, bo moze ktos bedzie chcial obejrzec.

I jeszcze "Rrrrrr" :D Niezła komedia z zaskakującym zakończeniem :P

ja juz dzis nie sciagne, ale zaraz sprawdze na swojej stronce czy nie ma:P Jak jest to obejrze dzis

nie ma limitow:P Teraz maja przerwe techniczna, ale ja tam zawsze ogladam i nie narzekam. Kinomaniak tv. Nie trzeba sie chyba nawet logowac.

Gość amoże
"Mgła" i Nieproszeni goście"

Gość Chunh Tzong
konomaniak mozna oglądac online za free

to znaczy tam pisze "ogladaj z limitem" lub bez, ale ja biore z limitem i odkad nie ma megavideo to nie ma zadnych tam limitow:D

Gość amoże
Ewentualnie "Iluzjonista"

Na "Dzikie żądze" byłem napalony jako małolat, bo cycki były :P

Gość hfdhdhdh
utraconą niewinność ogladałam,mnie się nie podobał ,ale moze wam przypadnie do gustu polecam ''jeden dzień''.o ile nie ogladałaś

Gość ew43r43r
Ja widziałam wszystkie filmy Lyncha, i Moulholland Drive nie sjet szczególnie ciezki... Mi się b. podobał wizualnie. Ale najlepsze jest Miasteczko Twin Peaks - ten serial. Gry jak nie wiedziałaś to musisz zobaczyc, stary film ale super

ja ogladalam i nie polecam:O Ale moze tobie sie spodoba, mi i wszystkim w kregu moich znajomych sie nie podobal.