Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Mozecie mi polecic jakis film z zaskakujacym zakonczeniem?

Polecane posty

Gość hfdhdhdh
potwierdzam ,gra jest extra.ogladałam chyba z 3 razy

Gość ew43r43r
"dziewczyne z tatuazem" jasne że warto... z Craigiem jeszcze był film z zaskakującym zakończeniem i b. dobry- Dom snów

Gość ew43r43r
ja ogladalam i nie polecam Ale moze tobie sie spodoba, mi i wszystkim w kregu moich znajomych sie nie podobal. Dziewczyna się wam nie podobała??? To sie dziwię, naprawdę niezły film, na filmwebie ma ocenę koło 8.0

Gość wuj
horror plaga

akurat ocenami z filmwebu to ja sie nie sugeruje. Film "I, ze cie nie opuszcze" tez ma wysoka ocena, a na nim pierwszy raz w zyciu zdarzylo mi sie zasnac w kinie:O

Gość hfdhdhdh
haha i ze cię nie opuszcze też mnie nudził pare dni temu ogladałam Big Love polski film,ma straszne recenzje a mnie się (jak na polski film)bardzo podobał ,no i zakonczenie zaskakuje ;)

Gość ew43r43r
Dziewczyna to sensacja na b. wysokim poziomie, realistycznie zrobiona, świetna aktorsko, muzyka i dzwięk- super, montaz- podobnie. Może jak ktoś ma tandetny gust to się nie spodoba... :p

Gość ew43r43r
Trust to szmira jak dla mnie. Też skusił mnie opis, myślałam, że będzie coś pikantnego, a oni tam tylko do końca filmy jakies filozoficzne dyrdymały...

Gość taaa co udaje że wie wszystko
Polecam holenderski film "Komt een vrouw bij de dokter", pewnie natrudzicie się, by go znaleźć ale przysięgam, to najlepszy film jaki oglądałam w życiu! a trochę ich było...

Gość shutter island
:)

O taaak. Ja byłam najarana strasznie na "I ze Cie nie opuszcze", a byłam tak strasznie rozczarowana po... Niby ten typ miał o nia walczyć itp, a ja tej walki nie widzialam, tylko mazgajstwo, az w koncu odpuscił. 🖐️

Gość oldboy jest zajebisty
w ogole polecam Ci wszystkie fillmy Lyncha, szczegolnie Zagubioną autostrade - co za klimat! miodzio Uwielbiam tez TArantino. Requiem dla snu tez jest dobry no i ostatno popularny Drive. Polecam. I to wszystko co wynmienilam to nie horrory.

ew43r43r o gustach to sie nie dyskutuje:P Na "I, ze cie nie opuszcze" bylismy z jeszcze jednym malzenstwem i im sie bardzo podobalo. No coz, kwestia gustu, dla mnie to bylo nudne jak flaki z olejem a dla kogos piekny film.

Gość ew43r43r
Napiszcie potem czy wam się to Trust podobało...

Gość ew43r43r
Dal mnie filmweb jest b. miarodajny, ale istotnie czasem coś sie nie podoba. Mi się np. kompletnie nie podobał "Pamiętnik" co ma b. wysokie oceny, też na nim prawie zasnęłam.

jeden dzien mi sie wydaje melodramatyczny, od tego ostatniego kinowego badziewia boja sie ogladac do dzis melodramatow:D

Gość luzer1
polecam belgijsko-holenderski ''Charakter'' genialny film

Gość ew43r43r
Ja nie lubię tzw. filmów romantycznych, durnie przesłodzonych. Jesli już to melodramaty jak Szkoła uczuc albo Jane Eyre

dobra ja sie biore za ogladanie, bo jutro musze wczesnie wstac mimo, iz mam chate wolna:(

Ewelina, nie pierrdol. I ze Cie nie opuszcze to chłam, bez sensu wiekszego. Nie to co Pamietnik. Moim zdaniem zamysł I ze Cie nie opuszcze był fajny, ale niestety scenariusz był chooyowiutki na sto dwa.