Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Mozecie mi polecic jakis film z zaskakujacym zakonczeniem?

Polecane posty

Gość hfdhdhdh
CarrieBradshaw-Preston--jak ci sie nie podobał pamiętnik to istnieje możliwość ze jeden dzien ci się nie spodoba:P to typowe romansidło z zaskakującym zaskoczeniem

Gość Chunh Tzong
Klik: I robisz, co chcesz

Gość hfdhdhdh
ups żle przeczytałąm ,jak pamietnik jest twoim ulubionym ,bierz się za jeden dzień(((:classic_cool:))))nie pożałujesz

A i jeszcze co do ekranizacji Sparksa, to Wciaz ja kocham, ksiazka swietna byla, ryczalam czytajac ją jak nienormalna, a film taki gniot, ze masakra. Pamietnik i Szkoła uczuc tez na podstawie jego ksiazek.

Gość hfdhdhdh
Zaklęci w czasie ,to następny film który MUSISZ oglądnąć (o ile go jeszcze nie widziałaś );) nawet jak znasz zakonczenie to jeden dzień i tak ci się spodoba

Oglądałam zakletych w czasie. Obejrzałam wszystko chyba z McAdams, ze wzgledu na miłość do niej. :classic_cool: W rodzinnym domie wariatów też gra + Sarah Jessica Parker, wiec mialam orgazm przez cały seans. :classic_cool:

Gość hfdhdhdh
Wciaz ja kocham--nie znam ,natomiast książka pamietnik mi się nie podobała,zjadliwa ,ale wolę filmową adaptację .

Gość enkapsulacja
polecam vanilla sky z cruisem

Gość agacia88
Polecam "Donnie Darko" zakończenie zaskakujące - takie jakiego potrzebujesz. Obiecuje też że nie pozwoli Ci się nudzić..co nie znaczy ze jest straszny:) nie:)..po prostu wciąga. http://bralloso.com

Gość KocurZuzia
Film "siedem" i horror 'Walentynki"

pewnie oglądałaś :) efekt motyla 1 i 2 ciekawy przypadek benjamina buttona zaklęci w czasie i taki film , którego nie pamiętam tytułu - któregoś dnia dziewczynka biegnie w domu nie zauważa szyby i wbiega w nią, ma oszpeconą twarz a jej matka rozpisując sobie zdarzenia z ostatniego tygodnia cofa się w czasie. Moze ktoś kojarzy ? bo chętnie bym go jeszcze raz obejrzała.

teneryffa film o ktorym piszesz to "Przeczucie". Podobal mi sie:) Ogladam "Trust" i powala mnie glupota glownej bohaterki:O

Gość Ja ostatnio oglądałam
Mgłę.Film wydawał mi się jak każdy inny tego rodzaju.Zakończenie wiadome a tu klops.No mało się nie popłakałam.Zaskoczona byłam jak nigdy bo tego się nie psodziewałam

Gość dqwedqewd
"Hide and seek" ("Siła strachu) z Robertem de Niro

"i taki film , którego nie pamiętam tytułu - któregoś dnia dziewczynka biegnie w domu nie zauważa szyby i wbiega w nią, ma oszpeconą twarz a jej matka rozpisując sobie zdarzenia z ostatniego tygodnia cofa się w czasie. Moze ktoś kojarzy ? bo chętnie bym go jeszcze raz obejrzała." "Przeczucie", z Sandrą Bullock :) Też ciekawy.

Gość aajdfslfs
BUNKIER ciekawe zaskakujące zakończenie...

Gość roxy-foxy
@teneryffaa: ten film to Przeczucie (2007). Autorce polecam: Siedem, Wyspa Tajemnic, Azyl, Gra

Gość nie wiadomo kto
Piąty wymiar mogę polecić w tym temacie

Sintel -> krótko metrażowy można oglądnąć do na YT z polskimi napisami Pan życia i śmierci (Lord of War)

Gość nie czytałam wcześniej
ale zdecydowanie!!!! PRAWO ZEMSTY - DO Samego końca w napięciu

Gość ghhghghghghghghgh
a jakas dobra komedie ale z tych nowszych . i horror