Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybieramprzebieram

Jane Slalom Pro Reverse- ma ktoś?

Polecane posty

Gość wybieramprzebieram

Szukam w internecie opinii na temat tego wózka, ale jest ich jak na lekarstwo...Mam zatem pytanie do Was, drogie mamy, która z Was użytkowała ten wózek? Gondola wydaje się być baaardzo obszerna, ale na bobowózkach nie ma dokładnych wymiarów, jak jest w rzeczywistości? No i jak się go prowadzi, bo nie mam przekonania do trójkołowców. Dziękuję za opinie.

Mam Jane Slalom Pro (starszy model) i baaardzo go sobie chwalę. Leciutki, gondola spora, bardzo łatwy montaż czy gondoli czy fotelika samochodowego. Spacerówka ma bardzo szerokie siedzisko, więc śmiało zmieści 3-4 latka. Jeśli chodzi o trójkołowce - to wolę je od czterokołowców. Starsze dziecko miało czterokołowce, więc mam porównanie. Obecnie mam dwa wózki - Jane Slalom i Quinny Zapp, oba 3-kołowe, i Jane jest wyważone bez porównania lepiej! Mimo, że zapp jest leciutką spacerówką to cięższy i większy Jane prowadzi się przyjemniej i lżej. Jest bardzo zwrotny, ma duże, pompowane kółka, więc jeździ dobrze i na chodnikach w mieście i na kamienistych dróżkach na wsi. Mam Jane 2 lata, jestem bardzo zadowolona. Większość moich znajomych zamieniło wózek 3w1 na lekką spacerówkę jak tylko mogło to zrobić (czyli po około roku użytkowania), ja ze spacerówki Jane zadowolona jestem i nie mam zamiaru jej zmieniać. Quinny został kupiony jako wózek "do auta" i używamy go w sumie tylko na wyjazdach. Jeśli chodzi o samą gondolę - moje dziecko urodziło się w maju i jeździło w gondoli do grudnia, nie było problemu ze zmieszczeniem go w zimowym grubym kombinezonie do gondolki. Dodatkowym plusem gondoli było regulowanie kąta oparcia - można było trochę dziecko podnieść by nie leżało na płasko. Generalnie - gdybym miała kupować wózek dla kolejnego dziecka wybrałabym znów Jane.

Gość wybieramprzebieram
Dziękuję za pomoc! Naprawdę to bardzo przydatna opinia :) Pewnie nie posiadasz już gondolki, żeby ewentualnie zmierzyć ją w środku? Ja zastanawiam się miedzy Reverse a Casualplay s4, przy pierwszym dziecku miałam Quinny Buzz 4, a później Maxi Cosi Murę, ale...No właśnie- z Mury dziecko wyrosło mi w wieku 2 lat ( a nie należy do wielkoludów:), za to o Buzzie wolę nie pisać nic....Kurcze, Reverse ma taką piękna kolorystykę...Nie mniej jednak bardzo pomogłaś mi w wyborze, bo bardziej skłonna jestem ku Jane :)

Nie mam gondolki, sprzedałam ją rok temu. Wiem, że jak szukałam wózka to gondola Capazo ( ta: http://www.ceneo.pl/2383793 ) była jedną z większych dostępnych na rynku. Mój dwulatek ma całkiem sporo luzu w spacerówce. No ale jest drobniutki , więc inaczej na to patrzę. Natomiast, gdy oglądaliśmy wózki to przymierzaliśmy do nich naszą starszą, wówczas czteroletnią pociechę - do Jane Slalom mieścił się bez problemu. Jakość wykonania między Jane w porównaniu do Zappa to też niebo a ziemia:).

Gość zmieniłam po roku na parasolkę
wózek, nie dlatego ze z dużą spacerówka było coś nie tak.... po prostu dziecko wolało chodzić niż jeździć w wózku, więc wózek tylko awaryjnie ...taki który można łatwo wrzucić do samochodu czy zawiesić na ramieniu ,a żaden wózek typu 3w1 nie spełnia tych warunków.

Gość Gosia 89
Witam gdzie można dokupic. Pałak. UChwyt zabezpieczający ? Do wózka slalom pro